Пречистеният Робърт Дауни Джуниър проговаря пред Rolling Stone


Робърт Дауни Джуниър с чистата урина

+

40 причини да не спираш да се кефиш на музиката

Уолтър Кърн, автор на няколко романа, сред които и Високо в небето, се среща с Робърт Дауни Джуниър, за да напише материала от корицата на новия брой на Rolling Stone, който е на пазара от 25 май 2010 г.

Дауни – новият Дауни, с чистата пикня, който е нов от толкова години, че вече стана обикновения Дауни, говори абстрактно за нещата от живота си в момента, за просветлението и пълното освобождаване. Той се обявява твърдо против легализирането на наркотиците, включително марихуаната, и разкрива подробности от затворническия живот: „Когато вратите се затворят, си на най-безопасното място в света. Няма нищо друго, освен свиреп надзирател, което може да ти навреди, ако си с правилния съкилийник. Ти си на най-безопасното място в света.“

Ексклузивно за България Rolling Stone представя Слаш в едно откровено интервю за първия му самостоятелен албум, в който работи с цяла палитра именити музиканти, включително Дейв Грол, Кид Рок, Ози Осбърн, Иги Поп, Леми Килмистър и Фърги от Black Eyed Peas, която отдавна иска да участва в рок проект. Слаш ни разказва и за годините в Guns n’ Roses и семейния живот, защо двамата му малки сина, на 5 и на 7 г., не искат баща им да ги учи да свирят на китара, както и за толерантността си към гей браковете.

Внезапният упадък на оказалата се изсмукана от измами американска империя може да бъде прочетен като “Кой кой е” на миналите през Голдман Сакс – пише Мат Таиби. Авторът проследява участието на банката в пет поредни инвестиционни балона, всеки от които е довел до съответния икономически срив – от Голямата депресия, през технологичния бум в края на 90-те, до “вечно растящите” цени на имотите, заради които глобалната икономика е в състояние на тотален колапс, от който още не се е възстановила. Но това не е само история, а и предупреждение: според Таиби от Голдман вече са подготвили следващия капан за наивни инвеститори, а именно – зелените технологии – един балон, който може да се окаже с по-зловещи последствия от всички досега.

Даваме ти 40 причини да се кефиш на музиката! Независимо дали си падаш по олдскуула, психеделичните изцепки или модерните джаджи, музиката се развива все по-бързо и се надъхва все повече и повече. Бъдещето е тук и е суперяко.

И още:

  • Боб Дилън
  • D2
  • Бой Джордж

Коментари (0)

Публикувано в на 26 май 2010 г.