„Престъпни намерения“ – гледай по Нова всеки делник от 21 ч.

От 14 юли (вторник)
От понеделник до петък от 21.00 ч.
Престъпни намерения
Criminal minds – Season 1
2005 / САЩ
Сериен филм –22 епизода
В главните роли: Шемар Мур, Томас Гибсън, Матю Грей Гъблър, Ей Джей Кук и др.
Сценаристи: Джеф Дейвис, Дебра Джей Фишър и др.
Режисьори: Фелис Енрикес, Гай Норман и др.

Сериалът разказва за елитен отряд от експерти на ФБР, които анализират най-извратените престъпни умове в страната и прогнозират ходовете им преди поредните им удари.

Най-опитният агент от отдела за поведенчески анализ е Дейвид Роси – основоположникът, който се завръща, за да помага да екипа да решава новите случаи.

Отрядът се ръководи от специален агент Арън Хочнър – човек, който умее да печели доверието на хората и да разкрива тайните им.

Другите членове са Емили Прентис – дъщерята на високопоставени дипломати, работили с Хочнър; специален агент Дерек Морган – експерт по обсесивните престъпления; специален агент д-р Спенсър Рийд – типичен неразбран гений, чиято социална адекватност е толкова ниска, колкото е висок коефициентът му на интелигентност; Дженифър Джару – самоуверена млада жена, действаща като свръзка за екипа и Пенелъпи Гарсия – компютърна специалистка, която помага в проучванията на случаите.

Всички членове дават своя принос, определяйки мотивацията на престъпниците и разпознавайки емоционалните им подтици в опитите си да им попречат.

Коментари (1)

Публикувано в на 6 юли 2009 г.