Преслава сред природата, приятелят Павел – пак раздава юмруци!

Преслава е изпълнител с много професионални ангажименти и естествено има нужда от пълноценен релакс. Певицата все по-често избира зареждащата сила на природата и не пропуска всеки свободен момент, за да си подари глътка свеж въздух сред красотите на България.

През лятото тя покори най-високия връх на Балканите – Мусала в Рила и се зареди с енергията на Седемте рилски езера. Неотдавна пък певицата изненада своите последователи в социалните мрежи с видеоклипчета и снимки от друго красиво място в България – Искърското дефиле.

Независимо от ниските температури навън, последното включване на живо на Преслава бе от Черепишкия манастир. Постът на изпълнителката в нейната официална страница във Facebook предизвика голям интерес и многобройни споделяния. Нейните почитатели й благодарят, че ги прави част от живота си извън светлините на прожекторите и не спират да я обсипват с хубави пожелания.

Освен туристическите обиколки, които певицата направи през 2017 г., Преслава все по-често може да бъде открита във фитнес залата. Тя определено е заложила на здравословния живот и това й личи на сцената, където грее в страхотна форма.

Същевременно новото гадже на Преслава и вероятно бъдещият баща на детето й се забърка в пореден скандал. Павел е пребил жестоко диджея на известната пловдивска дискотека Планета.

Инцидентът е станал преди седмица. От страх жертвата е отказал да пусне жалба в полицията. Свидетели са разкрили подробности за скандала пред Хот Арена.

Причината за агресията му е била повече от тъпа. В разгара на купона където и гаджето му имала участие, Павел отишъл до диджея и му казал да се мръдне защото искал да седне до него. Музикантът не го познал и потресен от наглостта му казал да си гледа работата. В този момент Павел му вкарал ляв и десен прав.

Това е втори юмручен инцидент с Павел в Пловдив в рамките на месец. Припомняме, че фен на Преслава бе нападнат по време на концерта на телевизия за 16-ия рожден ден на тв Планета в Пловдив. Той слязъл в подземния паркинг, където били колите на изпълнителите, за да изчака колежката на Преслава – Теди Александрова, и да я помоли да се снимат заедно. Вместо това обаче се срещнал очи в очи с Петя и нейния „телохранител” Павел Лазаров, с когото певицата спи от лятото насам.

Преслава се оплакала на Павел, че въпросният фен сипе обиди по неин адрес и мачото се нахвърлил с юмруци върху въпросния фолк фен още когато го видял. Удрял го по главата, разбил му носа, цялото му лице било в кръв. После го повалил на земята и започнал да го рита. Когато му омръзнало да бие бившия фен на гаджето си, Лазаров го оставил да лежи в прахоляка на паркинга, настанил се в колата и си тръгнал.

Инфо: Planeta.TV и агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 28 декември 2017 г.