Преслава подбира в Гласът на България, говори за Галена! с онлайн видео и снимки

Преслава подбира в Гласът на България, говори за Галена!

Изборът на треньорите в „Гласът на България” става все по-труден – в понеделник от 21:00 ч. по bTV

Досега кастингите „на тъмно” в „Гласът на България” показват, че да се впечатлят  треньорите само с глас е трудно, но не и за тези, които наистина имат талант. В петия епизод на хитовото музикално шоу изборът на Данчо Караджов, Преслава, Вики и Миро става все по-труден, защото свободните места в отборите им намаляват, а кандидатите с впечатляващи гласове – не.

Още няколко талантливи певци ще сбъднат мечтата си да станат част от „Гласът на България”. Един от изпълнителите в предстоящия епизод ще изненада всички с атрактивното си поведение. Дали  обаче използването на всевъзможни артистични средства ще му помогне да си осигури място в шоуто или ще подразни треньорите?

Преслава ще продължи бавно, но методично да попълва отбора си, а Вики ще има възможността да вземе в тима си човек от своя роден край. Дали ще го направи и защо Данчо Караджов застава смело зад избора си, въпреки критичното мнение на Миро за един от участниците? – всичко това зрителите ще видят в понеделник, от 21:00 часа в „Гласът на България” по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн, линк 2

 

Кандидат за „Гласът на България” ще се обясни в любов чрез изпълнението си – във вторник, от 21:00ч. по bTV

Цялата зала става на крака след невероятното представяне на друг от участниците

„Гласът на България” вече трета седмица разкрива на зрителите изключително талантливи и амбициозни изпълнители. Всяка тяхна емоция и вълнение не само се усеща, но се предава и на треньорите, и на публиката. В шестия епизод на формата една от кандидатките за желаната титла ще пее толкова прочувствено, че Вики ще оприличи изпълнението й на обяснение в любов.

Наистина ли дори разочарованието от неуспеха може да помогне на един млад човек да продължи смело напред? Какво ще провокира Преслава да каже „За Галена или добро, или нищо” и кой ще бъде участникът, изправил на крака цялата зала в „Гласът на България” – зрителите ще видят утре, от 21:00 ч. по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн, линк 2

Епизодите от шоуто до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на „Гласът на България”. Вълненията на феновете и техните коментари може да прочетете на фейсбук страницата на формата.

Предстоящи участници в „Гласът на България“:

Коментари (0)

Публикувано в на 25 февруари 2013 г.