Преслава не казва „обичам те“, не го и чува /видео/

Преслава: Ако съм тъжна, пея до сутринта

Гледай гостуването в „Станция Нова“ онлайн – част 1

Гледай гостуването в „Станция Нова“ онлайн – част 2

„Музиката е моята утеха. Ако съм тъжна, пея до сутринта, ако ще на колегите да им се тръгва или да няма хора в заведението”, сподели Преслава в „Станция Нова”. Това беше първото интервю на певицата с Вихра и Мая, които признаха, че са го чакали повече от три години.

Преслава разказа отново за началото на кариерата си, за първия път, когато е усетила популярността и за секундите главозамайване тогава. „Единствено публиката може да ме главозамае – вълната, която ме понася, когато изляза на сцената”, обясни Преслава и добави, че никога не забравя най-важното: да запази себе си, затова и се обгражда предимно с хора, които я познават отдавна, с които се държи така, както и преди години, и които могат да дадат най-точната оценка дали е останала същата. Самата тя е забелязала една промяна у себе си. „Едно време бях голям темерут, трудна за комуникация. Малко по малко се промених… и сега станах голям бърборко!”, през смях обясни Преслава.

Тя обаче призна, че няма промяна в начина, по който й влияе любовта. „Когато съм влюбена, съм най-глупавият човек на света!”, засмя се тя и добави: „Много съм емоционална и вярвам до глупост. Срещала съм, разбира се, хора, които са ме наранявали, но не мога да се променя – същата съм си и тръгвам с цяло сърце и душа към дадена връзка или човек. Дори да искам да бъда по-лоша, не ми се отдава”. Преслава разкри, че за разлика от преди сега е започнала да ревнува, но въпреки това се съобразява с характера на половинката си и това какво той иска.

„Старая се да намеря човека, който няма да се хвали с мен, а ще се гордее с мен”, сподели Преслава и разказа, че когато й се е налагало да прави избор между човека, с когото е, и феновете, е избирала тях. „Било ми е трудно, но пък съм правила хубави песни, които отразяват душата ми, емоцията ми”, обясни тя и предположи, че дори когато намери точния човек, пак няма да изостави професията и публиката си, въпреки че когато има дете, ще иска да си го гледа сама и да не го лишава от присъствието си и възпитанието, което само тя може да му даде. „Скоро не съм казвала „обичам те”. Не съм го чувала и от човек, от когото искам да го чуя”, призна още Преслава.

За пореден път тя заяви, че не се обижда от клюките в жълтата преса. „Само от истината боли. Старая се да мисля позитивно и да не обръщам внимание”, категорична беше Преслава, като уточни, че се притеснява единствено за родителите си и за това те да не бъдат наранени. Феновете са тези, които винаги й дават сили да продължи напред, сподели още певицата и разказа, че когато е свободна, обича да спи и да излиза с приятели: „Имам доста лудички приятели, които много ме забавляват и зареждат”.

Преслава сподели, че напоследък доста често излизат да купонясват с Емануела, отново потвърди приятелството си с Галена и разкри, че двете наистина имат планове за втори дует, но все още дори не са избрали песен – когато това се случи, ще разкажат повече. „От никого не се пазя, имам невероятно доверие на хората”, отговори тя на въпроса дали се пази от приятелки и колежки, и обясни защо смята, че така е по-добре: „Ако се затвориш, не можеш да живееш пълноценно”.

Инфо: NovFolk.BG

Коментари (0)

Публикувано в на 28 ноември 2011 г.