Преслава храни бебето с биберон

В началото на годината Преслава бе в Тайланд и с гаджето си Павел Лазаров се забавляваха с представителите на местната фауна.

Приключението им започна от близо 3 м височина – от гърба на азиатски слон, който разходи фолк дивата и любимия й около 45-метровата статуя Bolshogo Buddha (Big Buddha), построена на върха на планината Nakked на остров Пукет.

Влюбените посетиха и местната зоологическа градина, където Преслава нахрани с биберон малко тигърче. В първите дни на престоя си двамата поляха рождения ден на мускулестия мачо.

С кадрите си с малкото и симпатично слонче Преслава умили мрежата, но една от снимките показа, че животните, които са атракция за прииждащите туристи от цял свят, всъщност са затворници. На снимка се вижда дебелата верига върху крака на слончето.

Пак там симпатична маймуна се впусна във флирт със звездата. Животинчето се впечатли от слънчевите очила на Преслава и посегна да си ги присвои, но тя успя да спаси скъпарския си аксесоар.

“Не съществува съвършен живот , но има съвършени моменти , които го правят такъв…” написа в профила си във фейсбук фолкпевицата.

Всичко хубаво си има край. Преслава се завърна от своята екзотична ваканция. Две седмици слънце, море, много положителни емоции и пълен релакс. Многобройните почитатели на звездата на телевизия “Планета” също бяха въвлечени в това приключение от самата нея. През цялото време Преслава публикуваше снимки и кратки клипчета в официалните си профили в социалната мрежа от това Райско кътче. По всичко изглежда, че певицата си е прекарала страхотно и не е пропуснала нито едно от изкушенията, които предлага Тайланд.

Виж още приказни снимки –
preslava

По инфо на вестник 24 часа, Planeta.TV и агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 21 януари 2018 г.