Преслава бременна? Снимки я издават!

Фолк певицата Преслава показа коремче на едно от последните си участия. Изпълнителката усъмни фенове, че може би очаква бебе от новата си изгора, която представи на медиите официално преди няколко седмици, пише „Хот Арена“.

Преслава изглежда щастлива и окрилена от любовта си с Павката и мнозина вече очакват най-после щъркелът да я навести. Певицата наскоро изкара новия си хит „Не се изтриваш“ и буквално сложи конкуренцията в малкия си джоб, а гледанията на видеото в Youtube наброяват близо 3 милиона само за седмица.

Очевидно Преслава е доста нахъсана за нови хитове покрай новата любов, твърдят почитатели. Възможно е все пак заблудата с коремчето й да е и от тясната рокля, но мнозина се надяват слухът да е истина и тя да е поне във 2-3 месец, тръпнейки любимката им скоро да съобщи за радостната вест.

Пълна промяна претърпява Преслава! След като започна да катери планински върхове, сега изпълнителката стана и домакиня.

Певицата се държи досущ като омъжена жена и върти цяла къща. Пайнерката вече стяга дома на новата си изгора Павел и го глези с вкусни ястия. Наскоро Преслава приготви салата на любимия си. Тя дори реши да запечата този момент с видео. Облечена в червен спортен анцуг и с малко грим по лицето, певицата запретна ръкави и показа какво може в кухнята.

Докато гаджето на певицата се излежава на дивана, Преси ври и кипи в кухнята.

„До мен е. Лежи на дивана и ме наблюдава внимателно“, каза Преслава.

Салатата, която изпълнителката направи на гаджето си, не бе от най-сложните. Преси заложи на домати, краставици, репички и маруля, или така наречената бяла салата.
Певицата показа завидни умения при късането на марулята. Дори обяви, че тя не трябва да се реже.

„Четох някъде, че е по-добре да къса“, обясни Преслава.

Пайнерката сръчно сряза доматите и краставиците. След това изпълнителката реши да овкуси салатата. Тъй като бе при гаджето си Павел, тя не знаеше къде се намират солта и другите неща, за да може творението на Преси да стане още по-вкусно. Топпевицата вече се обръща към мъжа си с милото название „любов“.

„Любов, къде е това? Става ли така, любов“, на няколко пъти повтори изпълнителката.

Във видеото Преси призна, че гаджето й е истински мастър шеф.

„Павел не ми дава да готвя. Само салатата ме оставя да направя. Страх го е да ме научи, защото знае, че ще стана по-добра от него“, разкри чалга дивата.

След като Преслава направи салата, тя взе купата и се насочи към масата, където да я хапнат с любимия си.

„Само на това сме. Без алкохол. И двамата не си падаме по него“, добави изпълнителката.

Частично по инфо на вестник България днес

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2017 г.