Прес съобщение хвали Деси от „Веселина“, че яха коня (+снимки)

Какви съобщения до медиите разпространява водеща радиокомпания. Обърнете внимание на значимостта на събитието!

Деси от Радио Веселина с първи стъпки в конния спорт

Водещата на сутрешното „Капучино“ Десислава Тасева взе първия си урок по езда

В уюта и спокойствието на столичната Борисова градина, смелата сутрешна водеща на Радио Веселина сбъдна своя съкровена детска мечта.

С професионалните инструкции на треньора Димитър Стоянов и внимателните крачки на опитния кон Ешафод, в самото начало на пролетта Деси се наслади на удоволствието от ездата.

„Страхотно е! Защо никой досега не ми е казвал, загубила съм толкова време!“ бяха първите думи на Деси от седлото.

Всъщност решението на авантюристката има своята предистория. Като малко момиченце Деси сънува, че язди сред природата. „Още си спомням неописуемото усещане – от скоростта, от развятите коси.“, споделя водещата на „Капучино“.

Малко по-предпазлизо обаче подходи треньорът й Димитър Стоянов, бивш национален състезател по обездка, понастоящем успешен треньор и международен съдия в дисциплината. Ездата, като всеки друг спорт, има задължителна основа, не можеш да прескочиш етапи, колкото и да си талантлив. Затова 16-годишният, бивш състезателен кон Ешафод, изпълнително се движеше в ходом и тръс, за да даде възможност на ездачката да привикне.

„Отдава й се, как да го отрека. Няма страх, а само огромно желание и удоволствие от преживяването.“, беше откровеното мнение на треньора на Деси.

„Следващият път ще си купя абонаментна карта!“, бяха пък думите на новата спортна надежда.

Виж секцията на „Веселина“ в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2011 г.