Прераждането на „Диема 2“ – в тотално хитов канал!


Кино хитове, „От местопрестъплението” и най-добрият футбол в „Диема 2”

Новата звездна програма на телевизията започва на 12 октомври

„Диема 2” ще бъде от 12 октомври с изцяло обновено съдържание, ориентирано както към мъжката, така и към женската аудитория. Новата програма на телевизията има амбицията да задоволи вкуса и на най-придирчивите филмови любители.

Всеки делничен ден от 18:00 ч. ще има комедиен филмов блок за пристрастените към забавното кино. Някои от първите заглавия, на които зрителите ще могат да се насладят, са „Спри или мама ще стреля”, „Неразбраните наследници” с Катрин Зита-Джоунс, „Флеч”, „Били Медисън” с Адам Сандлър и много други.

Най-касовите кино продукции на Холивуд ще имат начален час 21:00, и то всяка вечер. Сред заглавията през първия месец са „Добри момчета”, „Анализирай това”, „Анализирай онова”, „Батман”, „Хубава жена”, „Смъртоносно оръжие”…

Специално за зрителите, почитатели на звезди, ще има тематични седмици с участието на актьорите Робърт Де Ниро (12-18 октомври) и Ал Пачино (19-25 октомври).

„Диема 2” е телевизията, която ще предложи на зрителите всички сезони на поредиците „От местопрестъплението: Маями” и „От местопрестъплението: Лас Вегас”. От 12 октомври, всяка вечер от 20:00 ч., от понеделник до неделя, феновете на най-добрата криминална поредица ще се включат в разследванията заедно с екипа на Хорейшио.

По традиция „Диема 2” ще продължи да излъчва най-добрите футболни първенства. Всеки вторник и сряда вечер футболните запалянковци ще могат да гледат на живо мачове от УЕФА Шампионска лига, а през уикендите – най-доброто от Английската висша лига.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2009 г.