Пренасят Холивуд в мола, спечели плазма!

The Mall отвори врати на уникална изложба с костюми и реквизит, използвани в най-касовите холивудски филми

Най-големият търговски център у нас ще даде възможност на посетителите си в следващия месец да се докоснат до магията на голямото кино абсолютно безплатно

От 15 март до 15 април най-големият търговски център у насThe Mall (все още – до откриването на Paradise Center), посреща Холивуд. Още на централния вход посетителите стъпват на червения килим, а пред тях се отварят завесите на един от най-магичните и примамливи светове – този на голямото кино. На вратата ги посреща гигантската фигура на Урук Хай с меч в ръка. Феновете могат да се снимат и със статуите в реален размер на Жокера, Батман, Айрън Мен, Дарт Вейдър, Йода и още много други.

Изложбата се намира на партерен етаж и ще е отворена всеки ден безплатно за клиентите на The Mall. Двама гидове в света на седмото изкуство ще разказват на посетителите интересни подробности за всеки от експонатите – над 70 впечатляващи фигури, костюми, декори, сторибордове и реквизит. На няколко стени са изложени множество каскадьорски оръжия като ножа, държан от Вин Дизел в невероятния филм „Хрониките на Ридик“ или пушката на Никълъс Кейдж от „Призрачен ездач“.

Един от най-ценните експонати е ризата на Т-1000 от „Терминатор 2: Страшният съд“. Снимките на филма са направени през 1991 г. Ризата е носена по време на екшън сцените, когато Т-1000 преследва Джон, Сара и Терминатор в колата при тяхното бягство от затвора. Тогава Т-100 е застрелян от Терминатор и феновете могат да видят и съпоставят дупките на ризата с тези на снимката от сцената във филма.

За атмосферата в изложбата, която се намира на партерен етаж, допринасят осветлението и озвучаването, както и трите екрана, на които посетителите могат да гледат трейлъри от филмите, от които има експонати – Междузвездни войни, Властелинът на пръстените, Индиана Джоунс, Терминатор 2, Хрониките на Ридик, Александър, Мумията се завръща, Хрониките на Нарния, Пришълците, Робин Худ, Час пик 2, Батман, Железният човек и други.

На партерен етаж в периода до 15 април има два специални къта. На единия, оборудван с тъч скрийн, всеки ще може да участва в игра с филмови въпроси. Ако отговори правилно на три от тях, играе на колело на късмета с множество награди от магазините в The Mall, най-голямата от които е плазмен телевизор.

На кът срещу централен вход, наречен „Алея на славата“, всеки ще има възможността да се снима безплатно на холивудска звезда с неговото име и след това да изтегли снимката от фен страницата на The Mall във Фейсбук – facebook.com/themall.bg.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 март 2013 г.