Премиерни сериали щурмуват AXN с онлайн видео и снимки

Премиерни сериали щурмуват AXN

Акценти в есенната програма на AXN

Червенокоса полицайка с „хипертимезия”, изпечени детективи от Градът на ангелите, други три ангела – на Чарли, „праведният” Тимъти Олифант, „изповедник” Кийфър Съдърланд и любимият ни писател и секс маниак, Ханк Мууди, и техните ежедневни прегрешения ще вдигат градуса в студените дни тази есен по AXN.

НЕЗАБРАВИМО – от 10 ноември, всеки четвъртък, от 22:00, първо по AXN.

„Безследно изчезналата” Попи с „незабравима” поява по AXN

Запознайте се с Кери Уелс (червенокоската Попи Монтгомъри – федерален агент Саманта Спейд от „Безследно изчезнали”), звездата от „Незабравимо” – новият премиерен за България драматичен сериал по AXN.

Кeри Уелс е сексапилна млада жена, страдаща от изключително рядкото заболяване, наречено „хипертимезия”. Заболяването се изразява в това, че Кери помни абсолютно всичко, което е видяла или преживяла, в най-малки подробности. Тя не само не забравя нищо, но и не може да си наложи да забрави каквото и да било. Освен едно – подробностите за онзи ден в детството й, когато сестра й е била убита, докато двете си играели в гората.

В стремежа си да разкрие убиеца на сестра си, Кeри става най-младия криминален детектив, който има и най-висок процент разкриваемост на случаите, до момента, в който полицията в Сиракуза не спира разследването за убийството на сестра й. Тогава тя разочарована напуска работа си и се премества в Ню Йорк, където се опитва да загърби миналото си като започва да използва невероятната си памет, за да изкарва пари от хазарт. Това продължава до нощта, в която убийство на съседка я среща отново с бившето й гадже и колега от полицията в Сиракуза – детектив Рой Сандърс (олицетворен от Дилан Уолш – д-р Шон МакНамара от „Кръцни / Срежи”).

Дали Кери ще успее да намери сили да се върне в полицията, надявайки се тайно, че ще си „спомни” и ще намери виновника за смъртта на сестра си?

МОРСКИ ДЕТЕКТИВИ: ЛОС АНДЖЕЛИС – Сезон 2 – от 8 ноември, всеки вторник от 21:00, първо по AXN.

Тази криминална поредица проследява работата на група детективи, които се грижат за националната сигурност. Като приемат фалшиви самоличности и използват най-високи технологии, отборът навлиза в най-опасните и криминални среди. Специален агент Джи Калън (Крис О’Донъл) е истински хамелеон, който може да се промъкне и в най-мрачния подземен свят. Партньорът му специален агент Сам Хан (LL Cool J) е бивш морски тюлен, бил се в Афганистан и Ирак.

На отбора помага и специален агент Кенси Блай (португалката Даниела Руа) – изключително умната дъщеря на морски пехотинец, която работи само заради адреналина. Техничарят в екипа е Ерик Бийл, а за изправността на всички мисии следи Хенриета Ланг. Този сезон към отбора се присъединява детективът от лосанджелиската полиция Марти Дийкс (Ерик Крисчън Олсен).

ИЗПОВЕД – от 7 ноември, всеки делничен ден от 21:55; Маратон на всички епизоди на 20 ноември от 00:10, първо по AXN. Вече можете да гледате в AXN Player

Най-новият хитов уеб сериал за тази година „Изповед / The Confession” ще направи своя дебют през ноември по AXN Player. 10-те епизода на поредицата ще ни отведат в изповедалнята на църква, където ще се срещнем със сериен убиец, чиято изповед ще бъде изслушана от свещеник. Кийфър Съдърланд ще видим в ролята на серийния убиец. Това ще бъде първото му участие в сериал, след ролята му на агент Джак Бауър в сериала „24“. В ролята на свещеника ще се превъплъти Джон Хърт.

АНГЕЛИТЕ НА ЧАРЛИ – От 9 ноември, всяка сряда от 22:00

В таз-годишния римейк на хитовия ТВ сериал от 70-те години на миналия век, три красиви, приключенски настроените млади жени Аби Сампсън (Рейчъл Тейлър), Кейт Принс (Ани Илонз) и Ив Френч (Минка Кели) имат шанса да загърбят миналото си, като започват да работят за мистериозния Чарли Таунсенд и неговата детективска агенция. „Ангелите” са смели детективи, изключителни красавици и много добри приятели. Техният колега Джон Босли (Рамон Родригес) е секси хакер, който помага на момичетата да разкриват престъпления, като се радва на компанията и вниманието на трите самоуверени красавици. Докато разследват от името на тайнствения си шеф, ангелите ще се натъкнат на всякакви случаи – от опасни тъмни сделки с наркотици до измами из лъскавите крайбрежни домове на Маями.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2011 г.