Премиерни приключения с Гарфийлд по bTV Comedy с онлайн видео и снимки

Премиерни приключения с Гарфийлд по bTV Comedy

Котешки лудории с Гарфийлд до края на месец юли по bTV Comedy

Гарфийлд, най-любимата котка на поколения „деца”, ще радва зрителите на bTV Comedy в две поредни петък вечери. Очарователните комедии „Гарфийлд” и премиерният „Гарфийлд в действие” ще се излъчат на 20 и 27 юли от 20.00 часа. В тях ще видим палавия котарак в много интересни ситуации и нетипични за неговия изискан мързел положения.

На 20 юли сладкият живот на Гарфийлд ще бъде преобърнат на 360 градуса. Той е господар на своята вселена, която се състои от – удобен стол пред телевизора, пир с любимото  ястие и обиждане на неговия собственик Джон (Брекин Майер). Докато там не се настанява най-големия му кошмар – Оди – мило и глупаво куче. Отношенията между тях минават през много етапи, но в крайна сметка Гарфийлд успява да се откъсне от мързеливия си живот и тръгва на най-невероятната мисия –  да спаси Оди!

На 27 юли от 20.00 часа недоволство на Гарфийлд от еднообразния живот в рисувания свят и умората от работата в студиото за комикси с колегите Уоли, мечока Вили, заека Ренди и Бонита, ескалира. Когато Оди оставя случайно просека през част от екрана, която отделя царството на анимационния от реалния свят, Гарфийлд импулсивно решава да се гмурне безразсъдно в земята на продавачите на хотдог без да мисли за приятелката си Арлин или за собственика Йон. Следван от непохватния Оди, първоначалната възбуда на Гарфийлд бързо помръква при мисълта за търсене на късчета храна в боклука и прекарване на нощта в старо разбито сдание. Още повече кварталните котки не вярват, че той е истинският Гарфийлд от забавните списания и той узнава, че влизайки в реалния свят, може никога да не се върне в рисувания. Когато местен вестник обявява намерението си да измести завинаги комиксите на Гарфийлд, той осъзнава чудовищната си грешка и моли рисуваните си колеги да намерят начин някак да върнат него и Оди обратно в рисувания свят преди техният комикс да бъде окончателно отменен.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 юли 2012 г.