Премиерен филмов пир с Харисън Форд е сервиран в PRO.BG!


Уикенд с Харисън Форд очаква зрителите на PRO.BG на 9 и 10 октомври

Филмът „Защитна стена” ще направи дебюта си в България в ефира на телевизията

Филмов уикенд с Харисън Форд ще предложи PRO.BG на своите зрители на 9 и 10 октомври. Почитателите на холивудската звезда ще се забавляват с три от най-хитовите му филми, единият от които ще се излъчи за първи път по българска телевизия.

„Защитна стена” ще направи дебюта си в България в ефира на PRO.BG на 9 октомври от 21:00 часа. Героят на Харисън Форд – Джак Станфийлд, ще се впусне в напрегнато кибер-състезание с времето, за да спаси своето семейство от банда похитители. В този драматичен трилър ще му партнират Пол Бетани („Шифърът на Леонардо”), който ще влезе в ролята на хладнокръвен престъпник, и Вирджиния Мадсън („Отбивки”) – съпругата на Джак.

Веднага след „Защитна стена”, от 23:00 часа, зрителите на PRO.BG ще се насладят на звездния тандем Харисън Форд – Кристин Скот в драмата „Иронии на съдбата”. Режисьор на лентата е един от корифеите на съвременното американско кино Сидни Полак.

Филмовият уикенд ще приключи с напрегнатия трилър „Беглецът”, който ще се излъчи на 10 октомври от 23:30 часа. Лентата проследява драматичните преживявания на несправедливо обвинения в убийството на жена си хирург, който предприема опасно преследване, за да открие истинския убиец. Томи Лий Джоунс и Джулиан Муур са другите известни актьори, които зрителите ще видят в продукцията. За своето участие във филма през 1993 г. Томи Лий Джоунс печели „Оскар”, „Златен глобус” и „Наградата на Лосанжелиската критика” за поддържаща роля. „Беглецът” има още 7 номинации за „Оскар”, една от които за най-добър филм, 2 номинации за „Златен глобус”, 3 номинации на „Британската академия” и др.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 октомври 2010 г.