Премиера: Предсказание за края на света по bTV Cinema

Акценти от филмовата програма на bTV CINEMA за 5-11 ноември 2012 г.

ЧЕТВЪРТЪК, 8 ноември
21:00 ЧАСА
Премиера: Предсказание за края на света
Оригинално заглавие: Doomsday prophecy (САЩ, 2011 г.)
Жанр: Екшън, Ужас
Режисьор: Джейсън Буркю
Актьори: А. Дж. Бъкли, Джуел Стейт, Алън Дейл, Брус Рамзи и др.

Гледай видео анонс онлайн

Когато внезапно възникват масови геоложки нарушения, които заплашват планетата, започва отчаяно търсене за изчезнал автор, за когото се смята, че държи ключа при прогнозирането на бъдещи бедствия. Но авторът скоро е открит мъртъв, а в неговия дом – древен гадателски Род – устройство, което показва бъдещето на тези, които го вземат в ръцете си.

Докато гадателският род рисува мрачна визия за бъдещето на Земята зпочва надпревара с времето, за да открие местонахождението на древни устройства, които могат да противодействат на разрушителните геоложки нарушения, които са буквално разделят на планетата две.

ПЕТЪК, 9 ноември
21:00 ЧАСА
ПРЕМИЕРА: Апокалипсис край Стоунхендж
Оригинално заглавие: Stonehenge apocalypse (САЩ, 2010 г.)
Жанр: Екшън, Ужас
Режисьор: Пол Зилер
Актьори: Миша Колинс, Тори Хигенсън, Хил Харпър, Петер Уингфилд и др.

Гледай видео анонс онлайн

Теоретикът на конспирациите и видео водещ д-р Джейкъб Глейзър вярва в непознатото. Когато мощен електромагнитен взрив започва да разрушава енергийната мрежа на Земята, Джейкъб тръгва към Стоунхендж, вярвайки, че там се крие решението на проблема. Всеки нов електромагнитен взрив причинява силни земетресения и вулканични изригвания, които заплашват да унищожат планетата.

Докато учените се опитват да разберат катастрофалните събития, Джейкъб трябва да намери начин да се спре на Апокалипсиса край Стоунхендж.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2012 г.