Премиера на „Отчаяние“ и маратон на „Хоторн“ по AXN с онлайн видео и снимки

Премиера на „Отчаяние“ и маратон на „Хоторн“ по AXN

Премиера на „Отчаяние“,  нови епизоди на „Тийн вълк“ и „Хоторн“ маратон по AXN през август

 

ПРОДЪЛЖАВАЩИ ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ
ТИЙН ВЪЛК – СЕЗОН 1
Време на излъчване: от 3ти август в петък 21:00

Обременен от потресаващи разкрития, Скот се бори да защити хората, които обича, включително Алисън, която започва да открива тайните следи, оставени от нейната леля Кейт, относно нейното семейство. Същевременно, Стайлс започва да разгадава мистерията зад семейството на Дерек.

 

ПРЕМИЕРЕН ФИЛМ
„ОТЧАЯНИЕ“
5ти август в неделя 22:00

Малкият град  Деспърейшън (Отчаяние) в щата Невада попада под контрола на нещо зловещо. Неговото име е ТАК и представяйки се за полицай от град Деспърейшън, то улавя плячката си, патрулирайки по почти обезлюденото шосе. Хванати в неговата измамна мрежа се оказват известният писател ДЖОНИ МАРИНВИЛ; РАЛФ И ЕЛИ КАРВЪР и техният син, ДЕЙВИД, чиято вяра може да се окаже ключът към поражението на ТАК. МЕРИ и ПИТЪР ДЖАКСЪН, също жители на града, проявяват неподозирана смелост, борейки се със звяра. Контролът на ТАК върху пустинните животни го прави още по-неуязвим за случайно събралата се група хора, които трябва да победят звяра и същевременно да спасят и себе си.

 

АXN СПЕЦИАЛНО ПРЕДАВАНЕ
„ХОТОРН“ МИНИ МАРАТОН (целият 1ви сезон)
Време на излъчване: 18ти август в събота 14:30 (от 19ти август през уикендите от 13:35)

Старшата медицинска сестра Кристина Хоторн (Джейда Пинкет Смит) в болница Ричмънд Тринити се опитва да намери баланс между изискванията на кариерата си и не по-малко важната й роля на самотен родител. Разкъсвана между двете, тя трудно намира време за себе си и изпитва затруднения, опитвайки се да се справи, но тя знае, че трябва да успее. Защото така правят героите.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 юли 2012 г.