ПРЕМИЕРА: Бермудският триъгълник по bTV Cinema – видео

Акценти от филмовата програма на bTV CINEMA за 25 – 31 март 2013 г.

ЧЕТВЪРТЪК, 28 март
00:00 часа
ПРЕМИЕРА: Мраз
Оригинално заглавие: Wind Chill (Великобритания, 2007 г.)
Жанр: Трилър, Драма, Ужаси
Режисьор: Грегъри Джейкъбс
В ролите: Аштън Холмс, Емили Блънт и др.

Гледай видео анонс онлайн

Студентка (Емили Блънт, “Дяволът носи Прада”), която иска да се прибере у дома за Коледа, тръгва на път със странния си колега (Аштън Холмс, “Тъмно минало”), когото почти не познава.

В момента, в който тя разбира, че спътникът й знае прекалено много за нея, той решава да завият по усамотен, по-пряк път. Не след дълго младежите са застигнати от снежна буря и от загадъчна кола, която ги изблъсква от пътя.

Бързо става ясно, че смразяващият студ е най-малкият им проблем.
Изпълнителните продуценти Джордж Клуни и Стивън Содербърг ни предлагат този вледеняващ трилър за един злокобен път и ужасяващата му история, която започва още през 50-те години.

Препоръчителен родителски контрол. Филмът не се препоръчва за лица под 16 години.

ПЕТЪК, 29 март
23:00 ЧАСА
ПРЕМИЕРА: Бермудският триъгълник
Оригинално заглавие: Bermuda Triangle (САЩ, 1996 г.)
Жанр: Приключенски, Мистерия
Режисьор: Иън Тойнтън
В ролите: Иън Тойнтън, Сузана Томпсън, Лиса Джейкъб, Дейвид Галахър, Джери Хардин, Наоми Уотс и др.

Гледай видео анонс онлайн

По време на морско пътешествие семейство Еверман попада в силна буря, която унищожава плавателния съд. Семейството на неврохирурга Джон Еверман – съпругата му Грейс, дъщеря им Ани /тинейджър/ и 10-годишния им син Сам с помощта на приятелски настроени делфини се събуждат на непознат тропически остров, на който живеят случайно попаднали там хора. Има и племе, което притежава магически сили… Джон Еверман е шеф на отделение с много пациенти. Уморен от работа, той не е имал настроение за круиз из Карибите. Фактът, че забравил годишнината от сватбата и оперирал на рождения ден на Сам, вбесил съпругата му Грейс. За него „страхотният ден“ означавал да си седи в къщи, довършвайки статията си за медицинско списание. Никой обаче не е имал представа, че „разходката с лодка” ще се превърне във фантастично приключение, което ще промени живота на семейството завинаги….

Коментари (0)

Публикувано в на 18 март 2013 г.