Предизборни страсти на живо по Радио К2

РАДИО К2

В  неделя, 11 септември 2011 година Радио К2 – на живо от мястото на събитието!

Водещ в студиото: Клара Маринова

От мястото на събитията: Илиана Беновска, Силвия Стефанова, Деница Гацинска

Радиото се излъчва на 93,9 FM в столицата и онлайн на адрес www.radiok2.bg/radiok2.m3u

Аудио архив от предаването – ftp://87.120.222.22

телефонът за въпроси и мнения на слушателите е 0035929461718

В рубриката „Президентски изборш 2011”

11.00 часа –  от  клуб „Студио 5” на НДК излъчване на „Една друга София – пресконференция на БСП“.

Участници в пресконференцията : Сергей Станишев – председател на ВС на БСП, Румен Овчаров – председател на Софийска градска организация на БСП, Георги Кадиев – кандидат за кмет на София от БСП, кандидати за общински съветници от БСП.

12.00 часа от  хотел „България” (зала „Десислава”) в София ще излъчим представянето на  кандидатпрезидентската двойка на ВМРО – Българско национално движение.

13.00 часаот зала № 4 в сградата на Научно – техническите съюзи на ул. „Г.С. Раковски” № 108 в София пресконференция на РЗС с основен акцент: „РЗС издига за вицепрезидент знаково лице на изборна длъжност от редиците на ГЕРБ”.Пресконференцията ще бъде дадена след заседание на Управителния съвет на партията, който ще утвърди номинацията за вицепрезидент и кандидатите за кметове на РЗС на областните градове в България.

14.00 часаот  БТА пресконференцията на ВМРО-НИЕ на тема „Как вече имаме право да носим абревиатурата”, анонсирана с темите: измамата в Плевен – нови факти и документи и как ЦИК направи сензационна грешка и дали не е нарочна и други изненади!

15 .00 часаот предизборния офис пресконференцията на Гражданската кандидат-президентска двойка Меглена Кунева и Любомир Христов по повод приключилата национална обиколка „По пътя на промяната” и предстоящото внасяне на документите им в ЦИК. Кунева и Христов ще коментират и споделените от хората страхове във връзка със ситуацията в страната и с предстоящите избори.

В програмата още – от пл. „Възраждане” в София , където КНСБ, съвместно с „Младежки форум 21-ви век” и СТСБ ще проведат хепънинг, част от Националната кампания на Конфедерацията „Правата на всеки са права на всички”. Събитието ще стартира с флашмоб изненада за минувачите, и ще се пренесе на релсите на специално движещия се синдикален ретротрамвай. В рамките на около 4 часа (от 11.30 ч. до 15.00 ч.) членовете на „Младежки форум 21-ви век” и СТСБ – младежи, придружени от юристи на Конфедерацията, ще спират с нетрадиционното релсово возило, за да качват случайни „пасажери” и да раздават информационни материали за Кампанията. Всеки желаещ да посети синдикалния трамвай, ще има възможността да получи безплатна трудово-правна консултация и информационни материали за трудовите, социални и синдикални права на работното място.

Организаторите обещават много изненади и приятни емоции на всеки, който по свое лично желание или съвсем случайно, бъде част от събитието!

Коментари (0)

Публикувано в на 12 септември 2011 г.