Преди да станат звезди: Ути мъкне цимент, Слабаков ниже тютюн с онлайн видео и снимки

Преди да станат звезди: Ути мъкне цимент, Слабаков ниже тютюн

Сега звезда, преди хамалин

Никой не е роден певец, актьор или режисьор. Преди да станат известни, някои са били сервитьори, хамали или други професии, които нямат нищо общо със сегашния им медиен образ.

Ути мъкнел торби с цимент

Сладкодумният водещ работел всяко лято през училищните ваканции. Потял се често и по строежите и си докарвал добри пари. Ути бил яко момче и мъкнел торби с цимент и извозвал колички с пясък. Понеже бил и „добро дете“, всичко спечелено отивало в общия семеен бюджет. Все пак заделял пари настрани и от спестяванията си успял да купи уредба.

Милена на ревю, вместо на класно

Рокаджийката Милена започнала да ходи по ревюта и да се снима за каталози в десети клас. Родителите я издържали и тя нямала нужда от допълнителни пари, пък и с моделството припечелвала малко. Причината да се заеме с манекенството, било едно класно по литература. Милена накарала баща си да й напише извинителна бележка, че се явила на конкурс за модели. Но за пред родителското тяло тя наистина трябвало да отиде на кастинга. Оттам пък взели, че я харесали и така била модел цели две години.

Дидо забърсвал скандинавки като пиколо

Симпатичният диджей от Deep Zone Project Дидо въобще не си поплювал. Започнал да си вади хляба още на 15 години и сменил сума ти работни места, преди да започне да се занимава активно с музика. Най-хубави спомени има от времето, в което бил пиколо. Той бил първият, който посрещал туристите в хотел в Албена, а това му осигурило редица запознанства с интересни дами. Особено му вървяло със скандинавките.

Андрей Слабаков нижел тютюн

За колоритния режисьор срамна работа няма. Преди да го приемат във ВИТИЗ и да поеме по сериозния път на творчеството, той не е стоял с вързани ръце. Като повечето момчета, които искат да си заработят нещо допълнително, Андрей е бил и хамалин, и общ работник. Той е дал своя принос и към родното селско стопанство – низал тютюн в село Бериево, където имат къща. Тогава нямало частен бизнес и всичко отивало за ТКЗС. Припечелените пари Слабаков харчел категорично за… купони.

Инфо: в-к „Стандарт” /
BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 21 март 2010 г.