Предай нататък, че bTV помага на проститутка!

„Предай нататък” сбъдва мечтите на две семейства в крайна нужда на 9 март по bTV

Във второто издание на „Предай нататък” Наталия Симеонова и екипът ще върнат усмивките на лицата на две майки и техните деца, изгубили надежда, че животът може да бъде и хубав. Заедно с тях и жителите на град Видин и особено бъдещите майки също могат да се усмихнат на новината, че в местната болница вече има кувиоз за новородени благодарение на риалити предаването на bTV.

Първата история в предаването е на Росица и трите й деца. На 19 години Росица се омъжва за чужденец от арабски произход и заминава с него да живее в родната му страна Палестина. Пристигайки там, тя разбира, че съпругът й има и друга жена и деца. Издевателствата, побоите и униженията върху Росица и трите й деца продължават около 10 години. Като по чудо Росица и децата й успяват да избягат и се връщат в България. Вече на родна земя тя разбира, че чрез измама, съпругът й е изтеглил кредит на нейно име, което довело до фалит и отнемането на жилището й. В момента Росица живее в една стая, подгизнала от влага, в която спят тя, майка й и трите й деца. Мечтата на Роси е да създаде и отгледа децата си в повече уют. „Предай нататък” намери поне временно решение за семейството на Росица, а какво е то зрителите на bTV ще видят на 9 март от 20.00 часа.

Още една жена с покъртителна история ще застане пред камерата на „Предай нататък”, а поръчителят, изпратил писмо до екипа, е жена, която не познава майката, но разказва за необикновената си среща с малкия Ивелин. Майката на невръстното момче – Стайка, е проститутка и не скри този факт от камерата на предаването. Пред Наталия тя споделя, че това е единственият начин да издържа себе си и сина си. За жалост синът й също е наясно с какво се занимава майка му. В неговата по детски чиста душа се е загнездила голяма болка от факта, че майка му се продава. Ивелин изпитва и изострено чувство за вина за това, че понякога взима от магазина до тях неща на версия, които майка му после трябва да плаща. Мечтата на малкия Ивелин е да има телевизор и майка му да може да си изплати дълговете, които са някъде около 1000 лв. Как „Предай нататък” ще сбъдне двете съкровени мечти на малкия Ивелин зрителите на bTV ще видят в събота от 20.00 часа.

Гледай видео записи от предаването онлайн

Коментари (1)

Публикувано в на 8 март 2013 г.