Предай нататък, че bTV издирва майката на девет деца!

Дом за нашите деца – в „Предай нататък” тази събота от 20:00 часа по bTV

Девет деца и един баща мечтаят за любов и нежна женска ръка. Така започва първата история в следващото издание на „Предай нататък”, тази събота от 20.00 часа по bTV. В този епизод Наталия ще се срещне с Калчо, който през 1989 година се жени за съпругата си, която вече има дете от друг брак. В следващите 18 години двамата се сдобиват с още осем деца, въпреки че  Калчо бил твърдо против да има подобно по обем семейство. През 2008г.  битието го принуждава да замине на работа в Гърция. Всеки месец той изпраща пари на съпругата си, но когато се връща в България през есента на същата година, нея вече я няма, парите – също. Така тежката задача да се грижи сам за своите осем деца и едно заварено, остава изцяло на него. Днес десетчленното семейство живее в шокираща мизерия, а единствената им мечта е тяхната майка и съпруга да се върне у дома. Ще успее ли Наталия и екипът й да се срещнат с майката на децата, какво ще разкаже тя и ще се върне ли усмивката на лицата на Калчо и децата му, „Предай нататък” ще разкаже в събота, 11 май, от 20.00 часа по bTV.

За силата на човешкия дух ще бъдат и следващите две истории тази събота в „Предай нататък”. Те са на две жени, които получават страшни присъди от живота, но не се отказват да постигнат мечтите си. Едната от тях – Анета е на 47 години и преди броени месеци всичките й мечти да забременее някога рухват. Освен това тя живее сама и й е твърде трудно да си намери работа. В търсенето си тя се сблъсква с човешката студенина и арогантност и неведнъж е чувала, че е квалифицирана, но няма външен вид. Както всяка жена, това много наранява и нея.  Ще успее ли екипът на „Предай нататък” да върне самочувствието й и какви ще са последиците от това, зрителите на bTV ще видят тази събота, от 20.00 часа.

Другата дама, която не се е отказала от мечтите си е Снежа от гр. Бургас. Тя е на 27 години, но от  14 годишна страда от загадъчно заболяване, което затруднява всички лекари в България, които са я преглеждали. Диагнози – няма.  Сестра й Даниела разказва, че в един момент дори е седяла и е гледала в една точка – неподвижна и безучастна към всичко наоколо. Тогава близките й решават да спрат медикаментите. Днес Снежа е изпълнена с борбен дух и жажда за пълноценен живот, въпреки че е в инвалидна количка.  Успява да вземе бакалавърската си степен по социални дейности в Бургаския университет и съвсем скоро очаква да завърши своята магистратура – Социално педагогическо консултиране. Как живее днес Снежана, къде работи и каква е мечтата й, „Предай  нататък” ще покаже тази събота, в 20.00 часа, по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 9 май 2013 г.