„Предай нататък“ помага на майка, болна от рак

Силната любов и човешката добрина дават надежда на две семейства в „Предай нататък” тази събота по bTV

Две дълбоко разтърсващи истории, засягащи човешкото здраве и отношенията на любов и съпричастност в две семейства, ще трогнат зрителите на „Предай нататък” тази събота по bTV.

Първата история в „Предай нататък” тази събота е за Емилия, която през май 2012г. се сблъсква с тежката диагноза – рак на гърдата. Следва първата й операция настъпват усложнения и се налага втора. В момента периодично провежда курсове по химиотерапия, поради което възможността да работи е нищожна. Основната тежест по отглеждането на двете им деца – Оги – на 11г. и Хафи – на 4г., се пада на нейния съпруг.  На него също му е непосилно да работи, тъй като ежедневието му е запълнено с грижи за семейството и най-вече за 4-годишното им дете. Огромният шок разтърсва семейството след като разбират за реалната заплаха да останат на улицата по средата на зимата. Какви чувства ще провокира в Емилия и семейството й срещата с Наталия и ще успеят ли водещата и екипът да върнат надеждата, ще разберем тази събота от 20 ч.само по bTV.

Жестока катастрофа нанася сериозни поражения на гръбначния стълб на 27-годишния Георги, който е герой на третата история тази седмица. Вследствие на това той има двигателни увреждания. Майка му е починала преди 19г., а той живее с баща си, който полага изключителни грижи за него. По това време Георги е студент във Великотърновския университет, но случилото се на 24 март 2007г. преобръща драстично живота му. Въпреки сериозното лечение и последващите рехабилитации, Георги все още е в инвалидна количка. Успява ли да завърши висшето си образование, каква е голямата му мечта и ще успее ли екипът на „Предай нататък” да я превърне в реалност, зрителите на bTV ще разберат тази събота, 23 март от 20ч.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2013 г.