„Предай нататък“ по bTV плаща лечение

Добри дела и много надежда – тази събота в „Предай нататък“ по bTV

Тази събота, 19 октомври, от 20.00 часа зрителите на bTV ще видят Мариана Лазарова, начална учителка, която е потърсила Наталия Симеонова с желанието да направи добро и да осигури подкрепа за бъдещето на едно момиченце.

Нейното име е Петя. Тя е на 13 години, живее с баба си, дядо си и болната си леля. Вследствие на автомобилна катастрофа, в която самата тя е била, губи родителите си и остава пълен сирак. Петя мечтае един ден да работи като ветеринарен лекар. Мариана Лазарова и целият екип на „Предай нататък” помага на Петя с първите стъпки към реализирането на мечтата й, а именно целогодишен кандидат гимназиален курс и един ден, прекаран във ветеринарна клиника, който да й даде едно късче от представата за голямата и мечта.

Втората история, която Наталия Симеонова ще представи в събота вечер, носи заглавието „Извън релси”. Героят в този разказ е Христо, на 49 години, който поради здравословното си състояние не може да си намери работа, а фактът че не работи не му позволява да се възстанови. Екипът на „Предай нататък” се заема да измъкне Христо от този затворен кръг като му осигури достатъчно пари да покрие здравните си осигуровки. Те успяват да го срещнат и с проф. д-р Аспарух Аспарухов, един от най-добрите ортопеди в Европа, който му назначава операция, която ще го възстанови напълно. За щастие Христо успява да се увери, че доброто съществува като се случва поредното чудо – намира се човек, който да инвестира голяма сума пари, нужна за неговото възстановяване.

След тази драматична и докосваща сърцата история, зрителите на bTV ще имат възможността да се запознаят с Катя, жена, която намира спасение в хумора и винаги успява да превръща негативните неща в позитивни. Журналистката Мария Касимова запознава екипа на „Предай нататък” с тази интересна и уникална по себе си дама, която се характеризира като мома-пенсионерка. С помощта на „Предай нататък”, Катя отново може да се гмурне в една от любимите й дейности – четенето. Екипът на предаването я среща с очен лекар и проблемът с очите й е разрешен. Ред изненади получава Катя, от които обяд в луксозен ресторант с приятел и театрален монолог, написан специално за нея.

Как точно „Предай нататък” става част от живота на тези силни хора, зрителите на bTV ще разберат тази събота от 20.00 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2013 г.