Предай нататък 23.05.2015 + видео – Митко Павлов, Радост Драганова и Наталия Симеонова пеят фалшиво

Радост Драганова и Митко Павлов в подкрепа на едно малко момиче с големи мечти тази събота в „Предай нататък” по bTV

Две необикновени истории ще разкаже тази събота от 16:30 часа в „Предай нататък” Наталия Симеонова. Първата от тях се казва „Да докоснеш добротата“, която разказва за Радостина, чийто живот изобщо не е радостен. Сърцето на незрящата героиня е видяло предимно болка – болката от изоставянето, липсата на любов и отхвърлянето. Майката на Радостина е алкохоличка и голяма част от детството й е преминало в живот по домове и приемни семейства… Към този момент, Радостина вече е пълнолетна, опитала се е да вземе живота си в ръце и е студент първа година в „Йорданка Филаретова“.

При втората си среща с Наталия Симеонова, Радостина ще получи неочаквана, но мечтана среща с изкуството. Тя ще изживее истинска трансфомация и преобразяване в арт-студиото за работа с керамика и глина. Вдъхновена от всичко, Ради с истинска радост ще научи, че получава и 6 месеца безплатна арт-терапия.

“Кари има талант ” е втората история, тази на лъчезарната Кари, която преживява жесток инцидент. Преди година, почти всички средства за масова информация в България отразиха един зверски инцидент, случил се в град Пловдив. На 19 май 2014 година, с бясна скорост,  гръцки студент връхлита и се забива в автобусна спирка на моста Герджика в Пловдив. За ужас  на автобусната спирката е лъчезарната Кари, тогава на 15 години.

При срещата с екипа на „Предай натататък”, Кари ще изненада всички, с една неподозирана дарба – да пее. За съжаление, независимо, че мечтае да се занимава професионално с пеене, Кари много се срамува да пее пред хора. За да се окуражи и разсмее, екипът ще създаде и режисира специално шоу за прослушване на „НЕПЕЕЩИ, но обратно на Кари, копнеещи за изява хора“, което ще се нарече „Кари има талант”. Участие ще вземат ненадминатите Митко Павлов, Радост Драганова и самата Наталия Симеонова, които ще завладеят сърцата и душите, но не и ушите на публиката.

В студиото на „Предай нататък”, Кари ще изпълни своята песен, която зрителите ще имат възможността да чуят. Там, сред публиката, ще бъде вокалният педагог, при когото Кари винаги е мечтаела да взима уроци – г-жа Ева Палакова. На финала, г-жа Палакова ще подари на Кари безвъзмездни уроци по пеене и ще и съобщи за благодродната инициатива на нейни ученици, заедно с които е организирала благотворителен концерт в помощ на Кари.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 20 май 2015 г.