Предай нататък 02.05.2015 + видео – Михаела Филева, Астор

Младата певица Михаела Филева дарява радост на две сестри с тежки съдби в „Предай нататък” тази събота

Три разтърсващи истории ще проследят зрителите на „Предай нататък” в следващия епизод на социалния проект на 2 май в 16:30 часа по bTV.

Първата от тях носи името „Магия за чудо” и ще припомни на зрителите историята на едно младо семейство, в което съпругът Ивайло се бори с диатнозата рак на синусите и което финансово е непосилно за тях. Втората среща с двамата млади родители и техния син Миро ще се случи на едно магическо място – Магически театър на неповторимия маг Астор, където те ще получат не само страхотни емоции, но и подкрепа в борбата с болестта.

Журналистът Наталия Малева ще разкаже своята история очи в очи с Наталия Симеонова. Нейната рядко срещана, но много опасна диагноза – пулмонална хипертония, изисква да й бъде направена двойна трансплантация, която не се прави в България и е изключително скъпа. Екипът на „Предай нататък” сбъдна нейната мечта извън камерите. Резултатите от всички усилия тя ще разкаже в студиото тази събота.

Във „Всичко за сестра ми” – последната история за това издание, зрителите ще си припомнят тежката съдба на двете сестри Теди и Мими, които по нелеп начин и в рамките само на 6 месеца губят и двамата си родители. При втората си среща с екипа на Наталия Симеонова двете момичета ще изживеят вълнуващи моменти и ще се радват на компанията на любимата си изпълнителка Михаела Филева. Благодетели на „Предай нататък” ще окажат подкрепа на двете момичета и ще им помогнат да се справят с нелеката си съдба.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 30 април 2015 г.