„Предателство“ – хитова теленовела тръгва по bTV с онлайн видео и снимки

„Предателство“ – хитова теленовела тръгва по bTV

bTV ще излъчва теленовелата „Предателство” /La Traicion/ от 26 август, всеки делничен ден от 13.30 часа

В края на август bTV ще излъчи хитовата колумбийска теленовела „Предателство”.

В 130 епизода зрителите ще проследят историята на страстната, но безнадеждна любов между една жена и двама братя близнаци.

Действието на драмата се развива в края на 18 век, когато нравите на обществото се определят от външния вид и двойните стандарти на живот.

Главните действащи лица в сюжета са братята близнаци Уго и Алсидес, които са влюбени в една и съща жена – Соледад.

Чувставата на Уго към Соледад са толкова силни, че той е готов да й разкрие тайна, пазена дълго от семейството му.

Уго страда от рядката болест каталепсия, чиито временни пристъпи го карат да изглежда мъртъв. След като премине пристъпът обаче, Уго се връща обратно към живота.

Болестта е наследствена и е станала причина баща му да умре по ужасяващ начин – погребан е жив, в следствие на тежък пристъп на болестта.

Соледад и Уго изживяват красива любовна история, която трябва да завърши с голяма сватба.

В деня на сватбата Уго получава пристъп, а единственият, който може да му помогне, неговият прислужник Борис – е на път.

След този инцидент Уго е погребан жив, а Соледад е съсипана от мъка. Нейната трагедия е още по-голяма и заради факта, че очаква дете от любимия си, когото тя смята за мъртъв.

Тогава се появява братът близнак – Алсидес, който предлага брак на Соледад, за да я спаси от позора в очите на обществото. Този брак за Соледад е необходимо мъчение, което тя трябва да приеме в името на нероденото си дете.

За щастие Уго е спасен от крадци и след много премеждия успява да се завърне у дома. Там той открива, че любимата му е омъжена за брат му и очаква дете.

Това става причина за голямото му разочарование, което се превръща в истински гняв и неутолима жажда за отмъщение.

Всеки делничен ден от 13.30 часа зрителите на bTV могат да проследят драматичната съдба на героите от теленовелата „Предателство”.

В главните роли участват актрисата Данна Гарсия, която зрителите познават от сериала „Трима братя три сестри”, където тя отново си партнираше с известния и обичан от феновете актьор Марио Симаро.

Този път той отново ще е увлечен по Данна Гарсия, а зрителите ще го видят в ролите и на двамата братя близнаци от сериала „Предателство”.

3 епизод
Соледад и Уго са щастливи, но доня Естер е бясна на дъщеря си и за да я отдалечи от Уго решава да я изпрати на село. Артуро обещава на Алсидес да убие Уго. Соледад се съгласява да отиде в имението на леля си на село, но избягва от баща си, за да се сбогува с майка си. Естер разбира и тръгва след нея, но в желанието си да убие Соледад, Фабио насочва коня срещу майка й. Уго спасява доня Естер. Соледад го моли да избягат.

4 епизод
Уго отказва на Соледад да избягат. Не желае да я злепоставя. Дон Лукас дочува разговора и е изненадан от реакцията на Уго. Дори издейства няколко дни за Соледад, в които Уго да има възможност да докаже добрите си намерения към нея. Доня Естер разбира,че Соледад иска да го покани на рождения си ден и я заключва в стаята. Разбира още,че Соледад му се е отдала. Алсидес предлага да се ожени за Соледад и да изтрие срама от семейството им. Уго усеща,че ще получи нов пристъп. Беатрис отива при него и дон Лукас ги заварва заедно.

Коментари (56)

Публикувано в на 14 август 2008 г.