Предългата любовна история е победителят в конкурса „Перла“

Победителите в конкурса на bTV и „Море от любов” гостуват на Наталия Симеонова тази събота

Екипът на предаването реши да награди 5 от над 800 истории

Тази събота в специалното издание на „Море от любов” зрителите ще се запознаят с авторите на петте истории, които Наталия Симеонова избра за победители в конкурса на bTV и „Море от любов” за история, наподобяваща събитията в сериала „Перла”.

Първото място и наградата екскурзия до Истанбул спечели д-р Милчо Касъров от Бургас, автор на историята „Любов като в роман”. Причината Наталия Симеонова да избере именно тази история обаче съвсем не е дължината й, нито стила, на който е написана. С какво историята и нейният автор трогнаха екипа на „Море от любов”, ще стане ясно тази събота от 17.00 часа.

Второто място печели Кръстина Кушева, която изпрати историята „Любовта, която устоя на всички изпитания”. Специални награди от предаването ще получат и Жулиета Аврамова с „Историята на една истинска, голяма, красива, споделена и невъзможна любов!”, Маринка Трифонова, с история за любов между двама души, които всички се опитват да разделят и Христо Оджаков с историята на своя ученичка. Повече за своите истории и преживявания авторите ще разкрият лично в „Море от любов”.

Всички истории, които бяха получени на имейл perla@btv.bg до крайния срок на конкурса, или бяха адресирани до bTV и предаването „Море от любов”, бяха внимателно прочетени и оценени от екипа на предаването, независимо от това дали са публикувани на сайта на bTV. Повече от 500 писма бяха изпратени на хартия директно до пощенския адрес на „Море от любов”.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 септември 2009 г.