Пребиха радиоводещия Камен Лисички

Засегнато е окото на красивия младеж от PRO FM

В Slusham.com получихме информация от подател Sonya Daniel, че водещият в радио Pro FM Камен Лисички е бил нападнат пред дома си. Случката станала в неделя след полунощ в столичния квартал “Гео Милев”.

Непознат мъж на видима възраст 30-35 години изскочил зад гърба му и поискал да проведе разговор от мобилния му телефон. След любезен отказ е последвала саморазправа. Последствията са счупване на лявата скула на две места, предна и задна стена на синуса и орбитата на окото.

Камен Лисички е хоспитализиран по спешност в лицево-челюстната хирургия към Стоматологичния факултет. “Направихме тежка интервенция за закрепване на костите със специална пластина и винтове, както и взехме околомускулна тъкан от бедрото, която послужи за присадка на орбитата на окото. Операцията мина по план и няма опасност за живота”, съобщи директорът на клиниката по информация на Dnesplus.bg.

Случката се случила, след като Лисички изпратил гаджето си, студентка по право в ЮЗУ, твърди горепосоченият сайт.

Камен Лисички започва кариерата си в телевизионното пространство като репортер в телевизия “7 Дни”, а малко по-късно става част от сценарния екип на “Култура и образование” в БНТ. От там получава покана за водещ на новините в радио The Voice. В момента е студент по журналистика в СУ и макар за скромните си 22 години е натрупал завиден професионализъм и е един от най-предпочитаните гласове в радиоефира на България, завършва Sonya Daniel.

Коментари (6)

Публикувано в на 12 август 2011 г.