„Правителството“ – актуален, хитов сериал от Нова телевизия!

Нова ТВ завърта политически трилър от Дания

Правителството” идва заедно със светкавичния успех на датските сериали и поставя началото на цял месец премиери по Нова ТВ

Световен кино хит от Дания и един от най-успешните европейски сериали за 2012 ще се завърти за българските зрители премиерно от следващата седмица. Вярна на  своя новаторски подход, Нова ТВ представя политическия трилър Правителството” – носител на отличието за най-добър международен сериал на телевизионните награди на Британската академия за 2012 г. и един от основните виновници за светкавичния успех на датските сериали по целия свят.

От следващата неделя, 09 юни, в ефира стартира актуалната и драматична история за борбата за политическа власт, личните жертви и последици за хората. След премиерния епизод в неделя, „Правителството” продължава да се излъчва  всеки делничен ден от 22.30 часа.

Награда за най-добра актриса от Монте Карло, приз от Датския телевизионен фестивал и отличия за най-добра телевизионна драма, най-добра актриса и най-добър монтаж от филмовия фестивал в Берлин бележат бляскавия старт на поредицата. Подобно на американския си братовчед „Западното крило“, хитовата поредица разкрива света на политическите игри, заплатения личен и обществен живот на политиците, медиите и репортерите, които следят техния възход и падение.

Главна героиня на екрана  е Биргите Ниборг, силна жена и политически лидер, която благодарение на амбицията и огромните си усилия осигурява на партията си голяма изборна победа. Това я изправя пред най-голямото предизвикателство в живота ѝ: как най-ефективно да използва новоспечелените места в парламента и докъде е готова да стигне, за да получи възможно най-много влияние.

В личния си живот Биргите има щастлив семеен живот със съпруга си и двете си деца. Тя е силно отдадена жена с голямо сърце и малко време. Дали обаче ще успее да бъде водещ политик и в същото време да остане вярна на себе си?

Сред множеството важни хора в професионалния живот на Биргите Ниборг е нейният медиен съветник – Каспер Джул, който е сред най-талантливите професионалисти в бранша си. Той обаче е и циник без илюзии, който трябва да започне да вярва в посланията, които отправя по задължение.

Главната актриса – Сисе Кнудсен, придобива международна слава и признание още след първия сезон на „Правителството”. След успешния си дебют, тя вече е смятана за една от най-добрите актриси на своето поколение, а партньор на екрана й е друг известен датски актьор –  Михаел Биркиер. Какъв е животът на персонажите им и какви всъщност са тайните „на” и „отвъд” политиката, ще разберем от 09 юни в „Правителството”.

Гледай видео анонс онлайн

 

Освен „Правителството”, през месец юни Нова ТВ ще предложи още хитови премиери.

Кино маратонът започва още на 01 юни, събота, когато за Деня на детето Нова ТВ ще подари на малки и големи премиерната за България  анимация „Шрек завинаги”.

На 02 юни, неделя,  от 20.00 часа,  ще се излъчи „Двуличие” с Джулия Робъртс и Клайв Оуен, а  по късно в същия ден, от 22.30, Нова ТВ ще предложи премиерата на „Гадни копилета” от Тарантино.

В събота, на 08 юни, от 20.00 часа,  зрителите могат да гледат премиерната за България романтична комедия „Сърцеразбивач“с Ванеса Паради.

„Правителството” От 09 юни, от понеделник до петък от 22.30 часа

„Правителството“ – Borgen (Government)
2010 / Дания
сериен филм

В главните роли: Сисе Ббает Кнудсен, Бригите Хьорт Сьоренсен, Пило Асбек, Михаел Биркиер, Фрея Рейман, Емил Полсендам и др.

Режисьори: Сьорен Крау-Якобсен, Румле Хамерих и др.

Виж галерия от сериала:

Коментари (0)

Публикувано в на 29 май 2013 г.