Пращат Жана Бергендорф на борсата

Жана Бергендорф вече не е изпълнител във „Вирджиния Рекърдс“ – компанията, която я продуцираше, след като спечели „Х Фактор“. Договорът на скандалната певица с фирмата на Саня Армутлиева не е бил подновен.

„Да, факт е, че по взаимно съгласие договорът ни с Жана Бергендорф бе прекратен. В момента сме в прекрасни отношения с нея и не е изключено в бъдеще отново да направим нещо заедно“, коментираха от „Вирджиния рекърдс“, цитирани от „Телеграф“.

“Жана се нуждае от малко време да се върне към себе си”, казаха от компанията.

Твърди се, че причина за раздялата са скандалите, в които Бергендорф се забърка в последните години. Припомняме, че Жана се сби с бившия си любовник Лео в квартирата й в София, там бяха открити наркотици, а певицата се озова в полицейския арест. Известно време след този случай ексцентричната изпълнителка бе спряна за проверка от патрул на КАТ и задържана за употреба на кокаин.

Армутлиева била крайно недоволна от имиджа, който гради изпълнителката на „Самурай“. Тя обаче търпеливо е изчакала да изтече договорът на Жана, за да не й плаща неустойки, ако го прекрати едностранно.

Саня вече има горчив опит с певиците си. Преди време Невена Цонева – друга победителка в риалити музикален формат, води съдебна битка с издателката, спечели я не напълно, а частично, и получи обезщетение от 12 000 лв.

Според запознати певицата Бергендорф има намерение да замине за Англия.

По инфо на агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 15 август 2017 г.