Пращат Съдебен спор на Глория

Цял квартал се готви за бунт срещу примата на фолка Глория. Съседите на изпълнителката на „Крепост” в Павлово, който отдавна е обединен с ж.к. „Бъкстон”, негодуват срещу гъстия дим и „благоуханията”, които се носят денонощно от комина на луксозния й палат, пише „Уикенд“.

Камината, с която пайнерката отоплява дома си, не спирала даже за час. Вечно била заредена с брикети, което учудвало и най-изявените непукисти в квартала.

Явно примата не пести от отопление, но гъстият смог, който се разнася от комина на двореца й, възмущава за поредна зима съседите й. И тъй като повечето от тях били по домовете си за празниците, проблемът вече станал направо нетърпим. Не смеели да се застоят навън, заради миризмата и дима, камо ли да простират дрехите си на открито, тъй като се опушвали за минути.

„От години сме подложени на брутално одимяване от страна на Глория. Никога обаче не е било толкова нетърпимо”, роптаят в махалата.

Тези дни търпението на съседите на Глория се изчерпало и се обединили, за да обмислят действия, с които да спрат или поне да намалят изпаренията от камината в палата й.

Съседите вече са алармирали общината и готвят протест пред къщата на певицата.

„Ако трябва, ще я призовем на дебат в „Съдебен спор” цяла България да я види колко струва”, заканва се Стефанка Рилчева, една от бесните комшийки.

Инфо: Агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 9 януари 2018 г.