„Позволи ми да те обичам“ – всичко за новия сериал по Диема фемили


Премиера: на 03.05.2010 г. (понеделник) по Диема Фемили
ПОЗВОЛИ МИ ДА ТЕ ОБИЧАМ” – DEIXA QUE TE LEVE
Понеделник – петък, от 18.00 часа по Диема фемили
Участват: Ванеса Мартинс, Мариана Монтейро, Хулия Белард, Жозе Едуардо, Жоао Кабрал, Йоахим Хорта, Мая Буут, София Никълсън, Сузана Араис, Исаак Алфайет, Хулия Белард, Ана Рита Силва, Диана Николау, Мариса Перез, Марта Андрино,
Държава: Португалия
Година: 2009

Това е историята на младата графиня на Орвието, която, уморена от светлините на прожекторите и постоянния тормоз на папараците, решава да напусне Италия и да намери спокойствие в Португалия. Там тя се подвизава просто под името Луз и се запознава с чичо си по майчина линия Октавио – собственик на важен местен хотел. Освен него обаче тя среща и Педро – момче от планината, приятел на вълците и голям защитник на природата. Любовта се заражда точно между тях двамата… макар Педро да е вече на път да се ожени за друга.

Междувременно Луз открива, че чичо й има финансови проблеми. Превърнал се в жертва на тайнствени изнудвачи, Октавио загубва правото да експлоатира един от основните термални извори, което се оказва пагубно за СПА центъра на хотела и добре дошло за неговия най-върл противник. Неговата племенница разбира това едва след неговата смърт, причинена от сърдечен удар. В завещанието си той оставя всичко на Луз, която неочаквано се оказва собственик на хотела с мисия да спечели обратно термалните извори. Остава да разберем, дали ще успее да се справи с тази нелека задача?

Галерия от сериала:

pozvoli_mi_da_te_obicham

„Deixa Que Te Leve“ – Primeiro Episódio (Parte 1)

Коментари (3)

Публикувано в на 1 май 2010 г.