Познаваш го, но вече e DRUG – брадата му влиза в Устата! /видео/

Гледай Устата – DRUG онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=6D1rhNN-LUc

Устата представя новия си видеоклип – DRUG. Произведението има няколко отличителна елемента:

1) Липсва типичното за Устата натрапчиво налагане на търговска марка – например сладолед – в новия клип. За сметка на това сюжетът е зрелищен и изпълнителят се опитва да избяга от по-лековатия имидж, който си бе създал – главно заради обвързването му с различни поп-фолк проекти.

2) Устата се появява в нов по-„хард“ имидж, като в клипа гледа лошо, дори свирепо и се „конти“ с гъста, черна брада. Целта е да изглежда като типаж от най-дълбокия ъндърграунд.

3) Певецът е приложил обработка на гласа си, чрез която изпълнението звучи още по-мрачно и „тежко“ – така Устата завършва новия си образ – на съвременен гангстер на римите. Въпросът е дали зрителите са достатъчно късопаметни и могат да приемат певеца в това му ново апмплоа или то по-скоро ще предизвика усмивка. Отговорът засега е категоричен – във VBOX7 потребители масово се подиграват, че досега артистът е бил с чалгата, а когато вече не е модерна, е решил да се „пренастрои“ към рапа. Ето едно от най-лицеприятните мнения, защото повечето изобилстват от подигравки и цинизми е следното:

„НЕ мога да не кажа, че песента не е ок, но след гадостите му с чалгата в неговите песни, завинаги изгуби хип-хип общността. Ако беше останал верен на рапа и не се беше полакомил за кинтите на фолка, сега щеше да е с голямо уважение от останалите!“.

В новия хит има игра с думата „Друг“ – лентата показва другото лице на твоя най-близък човек – неговата тъмна страна, която обаче ти действа като дрога (на английски „drug“).

Екшън лентата е изпълнена с много динамика, напрежение, бойни сцени и неочаквани обрати. В центъра на сюжета e красивата и непредсказуема жена, която може да обърка всичко. Това е топмоделът Олга Модева. Красавицата преминава през четири различни действия и състояния. Чрез тях изобразява различни проявления на тъмните човешки страсти. В лентата участие взима още MMA боецът и актьор Борис Балев.

УСТАТА – DRUG
режисьор – АЛЕКСАНДЪР МОЛЛОВ
продуцент – ИВАН ДИНЕВ – УСТАТА, АЛЕКСАНДЪР МОЛЛОВ
сценарий – ТЕО ЧЕПИЛОВ
монтаж – АЛЕКСАНДЪР МОЛЛОВ
музика и аранжимент – СВЕТЛИН КЪСЛЕВ
смесване – DJ ROSSKO
текст – УСТАТА
грим & коса – ГРЕТА ВЕЛИКОВА
стайлинг – АВГУСТИНА МАРКОВА – ТУТИ, МЕРИАН САУГ
графичен дизайн – РОСЕН ДУКОВ
участват – УСТАТА, ОЛГА МОДЕВА, БОРИС БАЛЕВ, ХРИСТО ДОКОВ – ХАДЕС

Коментари (0)

Публикувано в на 23 май 2013 г.