„Повей Ветре“ на Невена Цонева изпепели интернет – видео

Гледай Невена Цонева – Повей, ветре онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=wZfaoTpwm_o

„Повей, ветре“ на великата Паша Христова се завъртя в родното музикално пространство в ново изпълнение и с нов аранжимент. Невена Цонева е певицата, която прие предизвикателството да възроди красивата песен. Всички коментари в интернет се прекланят пред величественото изпълнение, музикантите, клипа.

В студиото на „Жените говорят“ по ТВ7 Невена разкри, че има намерение в бъдеще да направи още песни, които са били хитове в миналото, но са позабравени през годините. Следващото й парче обаче е модерно, бързо и съвсем различно от „Повей, ветре“. Очаква се да бъде готово до края на годината.

В личен план младата изпълнителка се чувства прекрасно, има любим до себе си и не е изключено скоро да я видим като булка.

Младата певица, която преди време беше излязла в кратка музикална почивка, използвала момента да се научи да готви. Изглежда добре й се получават нещата, защото вече смята да направи и книга.

Невена Цонева станала кулинарен корифей. Тя дори сама проектирала кухнята си, в която колекционира готварски списания. Запалила се по това, когато беше в кратка творческа почивка и много й харесало.

„Докато имах принудителна творческа пауза, всъщност нямах много работа и реших тази енергия да я развия в положителна насока. Започнах да си правя експерименти, два-три опита ми се получиха, много ми хареса и реших, че трябва да почна в тази насока да се развивам. Дори съм стигнала дотам, че смятам да издам книжка с любителски рецети, мои“, разказа певицата в тв интервю.

Освен за страстта си към готвенето, Невена разказа и за това как е започнала връзката й с Венелин Венков.

„Първото турне след Music Idol 2007 г. станаха нещата с Венко. Иначе по време на Music Idol се срещахме няколко пъти и той е бил единственият човек, с когото никога не съм си казвала „Здравей“. Той преминаваше покрай нас като буреносен облак и си мислех, че е изключително надут човек.

Казах си: „Защо така? Всички останали могат да си говорят с нас, а той не“, и реших да прекратя тази вражда, която сигурно е била в моята глава. И така на турнето реших да го заговоря и оттам едни приказки…“, спомни си изпълнителката.

„Повей, ветре“

Музика – Йосиф Цанков
Текст – Димитър Василев
Аранжимент – Евгени Димитров
Саунд дизайн – Венелин Венков и Михаил Дичев
Мастеринг – Венелин Венков

Режисьор – Жоро Манолов
Оператор – Стоил Вътев
Стил – Незабравка Недялкова и Невена

Използвано е инфо на BLife и TV7

Коментари (1)

Публикувано в на 21 октомври 2013 г.