Поверително: Яна Акимова и Петко Димитров говорят пред Ванко 1

Яна Акимова и Петко Димитров се изповядват пред ВАНКО 1

Пред близкия си семеен приятел двойката за първи път говори за своите емоции, чувства и планове

Яна и Петко избраха най-коментирания телевизионен таблоид у нас – „Поверително от NL, за първото си телевизионно интервю преди сватбата.

В откровен разговор най-горещата светска двойка се изповядва пред близкия си семеен приятел Ванко 1. По време на снимките на интервюто рапърът Ванко 1 и Петко говорят с чувство за хумор за брачните „хомоти“, за семейните мъже и „забранените” срещи по мъжки. Двойката ще разкрие истината за отношенията на Петко с бившето гадже на Яна – Орлин Павлов, и дали двамата си пият кафето заедно, както твърди поп певецът.

В Поверително от NL” Яна за първи път ще признае, че се чувства притисната и под голямо напрежение вследствие на медийния интерес към голямото събитие. Относно светската суета Петко споделя: „И аз, и Яна се опитваме  да бъдем максимално естествени,  да бъдем самите себе си – това е моето амплоа, това е и нейният начин на мислене. Това са разбиранията ни за живота такива, каквито ги изповядваме! Яна много добре ме разбира и много добре си пасваме!”.

Макар че младоженците се заричат до последно да запазят в тайна всички детайли около сватбата и гостите, в предаването двамата ще открехнат завесата около дългоочаквания празник: „Опитваме се да организираме сватбата си така, както я виждаме аз и тя, в никакъв случай няма да се съобразяваме със сватбени агенти, как се прави това или онова. Този ден е наш и ще го направим така, както го виждаме и искаме ние. За мен е най-важно Яна да бъде усмихната и ще игнорирам всичко и всеки освен нея, за да се случи това“.

Герои в папарашките истории на Поверително от NL” на 19 октомври ще бъдат Иван Костов, Кристина Димитрова и Емилия. В какви сюжети са забъркани тримата обаче ще остане в тайна до деня на излъчване на хитовото предаване. Единственото, което продуцентите решиха да разкрият предварително, е новината, че една от двете певици е снимана с мъж, който видимо не е човекът, с когото тя публично афишира любовта си.

Поверително от NL, събота, 19 октомври, 22:30

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 16 октомври 2013 г.