Поверително: Валери плаче пред Азис, Николета излъчва

Валери плаче за Николета

В скандално интервю пред Азис Божинов се разрида с глас за бившата си половинка

Най-накрая Валери Божинов приключи с театрото и показа истинските си чувства. От мига, в който раздялата му с Николета Лозанова лъсна, футболистът не спря да влиза в различни роли, в които ту отричаше, ту признаваше с половин уста, или пък се хвалеше колко бройки е навъртял, сякаш изобщо не му пука за края на брака му с най-известната плеймейтка у нас. Е, явно това му е дошло в повече, защото преди броени дни Божинов не е издържал и горко се е разплакал за жена си, съобщава „Всеки ден“.

В сензационно интервю-изповед, при това не пред кого да е, а на четири очи с близкия им семеен приятел Азис, спортистът е изригнал с палитра от емоции, която е таил през цялото време. Вероятно заради публичния си образ Валери до този момент не показваше никакви нормални човешки чувства и категорично отказваше да признае какво изпитва. То не бяха нови любовници, фукни как всеки ден е с различна или пък уж тотална незаинтересованост към самата Николета.

Дали заради близките си приятелски отношения с фолк певеца, Валери е бил до болка откровен пред Азис. След като в първия брой на хитовото ново предаване по ТВ7 „Поверително“ миналата събота Божинов завари как Лозанова говори за отношенията им пред екипа и хванат натясно, му се наложи да обещае, че ще гостува в шоуто. Без да знае кой ще му вземе интервюто, Валери отиде в посочена от предаването стая в хотел, а там за своя изненада завари Азис.

Разговорът им е продължил повече от два часа, а от екипа издават, че футболистът е бил максимално искрен. Певецът е успял да извади от него и най-съкровените му емоции, заради което Валери изригнал в плач, от който дълго време не съумял да спре сълзите си. „Раздялата е много тежка за него“, разкриват от предаването.

В следващия брой на „Поверително“, на 12 октомври, в събота от 22,30 часа, разтърсващото интервю ще бъде излъчено без цензура. Дотогава остава само да гадаем какво си е признал Божинов, защо се е стигнало до раздялата, има ли изневяра, както и шанс за младото семейство да заживее отново заедно. Единственото, което хората на Николета разкриха, е, че Валери се е влюбвал два пъти в живота си и не вярва, че ще му се случи трети път.

„Никой, нито ти Васко, нито Николета може да ми оправи проблемите, само и единствено аз мога“, са първите думи на Божинов пред „Поверително от NL”.

Амбициран и целеустремен, Валери разкрива своите планове, страхове и надежди, прави равносметка на кариерата и грешките, които е допуснал на терена и в семейството си.

„Аз не мога да съм фалшив човек, не мога да съм лъжлив човек, не мога да крия, не мога да лъжа. Дори и да излъжа за нещо, ми личи“, са само част от откровените думи на Валери, които дават гаранция за едно сензационно интервю.

„Кой направи по-голяма грешка?“, „Има ли връщане назад?“, „Обичаш ли я още?“ пък са само част от въпросите, които ще бъдат зададени на най-коментирания мъж у нас. Отговорите им обаче ще предизвикат у него неподозирани емоции и сълзи.

Самият Азис определя интервюто като изповед, като една истинска и искрена история, разказана от първо лице.

От екипа на „Поверително от NL“ категорично отказват да разкрият отговора и на още един въпрос, а именно присъствала ли е Николета Лозанова в хотелската стая по време на снимките. Загадка, която ще остане неразкрита до деня на излъчването на хитовото предаване.

По инфо на VsekiDen.com

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 9 октомври 2013 г.