Потайната Цвети Янева и дивата Теодора чуруликат по „Веселина“

„ВИП Зона“ по Радио Веселина ще посрещне тази седмица Цветелина Янева и Теодора

Водещата на предаването Светлана е поканила интересни гости за радост на верните си слушатели

Във вторник, 16-ти ноември пред микрофона на „ВИП Зона“ ще седне една красива дама, която има имидж на мистериозна жена. Цветелина Янева не дава много интервюта, което я прави изключително желан събеседник. Звездата на музикална компания „Пайнер“ е сочена от мнозина за новата любимка на феновете, след особено успешните си хитове „Празна стая“, „Момиче за всичко“, „За контакти“ и дуета й с румънския изпълнител Ionut Cercel „Влез“.

На 18-ти ноември, четвъртък водещата Светлана ще посрещне в студиото на Веселина очарователната изпълнителка на „Диапазон Рекърдс“ Теодора. След хитовите албуми „Желание за грях“ ,“Някой като мен“ и „Недовършена целувка“, наскоро звездата промотира мащабно новата си продукция – „Мой късмет“.

Актуално събитие с важност за поп-фолк феновете безспорно е клубното турне на ФЕН ТВ, осъществяващо се с медийната подкрепа на Радио Веселина. За предстоящите концерти и най-интересното, което се случи досега ще разкаже един от участниците. Кой ще бъде той, Светлана от „ВИП Зона“ иска да запази в тайна като изненада за всички, които ще слушат в петък, 19-ти ноември. Предаването започва в 13 ч.!

Виж секцията на „Веселина“ в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (1)

Публикувано в на 15 ноември 2010 г.