Посрещаме Хелоуин по Фокс лайф и Кино Нова

FOX и FOX Life ще гонят зли духове с добро настроение на Хелоуин

На 31 октомври FOX Life ще предложи специално изживяване на всички, които предпочетат да се забавляват пред телевизора, а FOX ще доведе едни от най-атрактивните си хорър герои на парти в София

FOX Life стартира специлана Хелоуин програма в 23:00 часа на 31 октомври, сряда. Повторението на маратона ще бъде на следващия ден, четвъртък, 1 ноември от 15:00. Зрителите ще могат да видят специална селекция от Хелоуин епизоди на любими сериали като Шепот от отвъдното, Отчаяни съпруги, Частна практика, Агнешко, Как се запознах с майка ви.

Феновете на хоръра ще могат да видят и пипнат „на живо“ най-атрактивните герой от „Зловеща семейна история“ (премиерният втори сезон се излъчва от 28-ми ноември, всяка сряда, по FOX) по време на нощта на ужасите в Cinema City в Mall of Sofia, а след полунощ и на апокалиптичното Хелоуин парти в Yalta Club.

KиноНова разказва страшни истории за Хелоуин

Сюжети от Хичкок са част от седмица, посветена на маските и тиквените фенери 

От следващия понеделник Кино Нова ще изненада  почитателите на страшни трилъри със седем от най-хитовите ужаси, а това ще се случи в тематична седмица, посветена на Хелоуин.  Героите на екрана грабват фенерите и слагат маските, за да представят най-шокиращите случки, зловещи сценарии и неочаквани развръзки, и то не само в една празнична нощ, а в седем поредни дни и заглавия.

От 29 октомври, точно в 21 часа седмицата започва с филма „Ханибал: Потеклото” , а в него, години след ужасна случка в живота си, момче на име Ханибал Лектър се опитва да отмъсти за бруталното убийство на по-малката си сестра. Той продължава да търси убийците с  желание за лично възмездие, а в крайна сметка става ясно, че за всичко на този свят рано или късно се заплаща.

Във вторник ключов персонаж на екрана ще бъде „Шперцът” в класическото заглавие от Йън Софтли, с участието на великата актриса Джина Роуландс. В една мрачна вселена предметът ще е в състояние да отключва тайнствени врати и светове, както и да открива и най-дълбоко пазените тайни на един зловещ готически дом.

На самия празник, в нощта на Хелоуин, зрителите ще видят фантастичния трилър „Снежанка в черната гора” в една модерна версия на популярната приказка от братя Грим. В нея обаче има много нови елементи, а на финала не се знае кой ще победи – добрите или лошите в историята.

В първия ден от месец ноември Кино Нова ще излъчи втората част на един от най-шокиращите и ужасяващи филми на всички времена “Психо” от емблематичния Хичкок, а това ще се окаже само предисторията на едно пътуване към мрачните гори около Кристал Лейк на следващия ден, с „Петък 13-ти”.

Елизабет Банкс, Дейвид Стратеърн и Емили Браунинг  ще бъдат част от най-нестандартно семейство в съботния ден, в лентата „Неканените”, а в последния ден от седмицата носителят на „Оскар“ Антъни Хопкинс съживява най-известния си образ в трилъра „Червеният дракон”, в който ще трябва да залови изпипан сериен убиец, с помощта на още едно кино величие – номинирания за „Оскар“ Едуард Нортън.

Седмица на Хелоуин по Кино Нова – от 29 октомври до 04 ноември, всеки ден от 21 часа

Коментари (0)

Публикувано в на 25 октомври 2012 г.