„Посока юг“ – сезон 1 и „Династия“ – сезон 6 от CBS Drama

Ново по CBS Drama през май 2013 г.

Посока юг – 1 сезон
Due South (season 1)
От 6 май, всеки делничен ден, 19:30 и 23:40, повторение на следващия ден от 13:40 и омнибус, събота, 17:50

„Посока юг“ проследява геройствата на полицай Бентън Фрейзър и неговия духовит партньор – детектив Рей Векио. Те неохотно се сближават в Чикаго, вследствие на мистериозно убийство, което повлиява живота и на двамата и те осъзнават, че трябва да преодолеят огромните си различия, за да намерят общ език.

Фрейзър, учтив канадски конен полицай, патрулира улиците на Чикаго с глухия си вълк, който чете по устните Дифенбейкър, и поднася много хумор и остроумие в това комедийно приключение.

Благословеният непознат: след полет 111
Blessed Stranger: After Flight 111
12 май, неделя, 22:00

Филмът „Благословеният непознат: след полет 111“ разказва сърцераздирателната, действителна история за американската бизнесдама Кейт О‘Рурк (Кейт Нелигън), чиято дъщеря-тийнейджърка е била на полет 111 на авиокомпания „Swissair“, когато самолетът се разбива над Нова Скотия, Канада през септември 1998 г.

Когато се случва трагедията, местни рибари се притичват на помощ. Рибарят Евърет Баркхаус (Хю Томпсън), който бързо стига до Сейнт Маргарет Бей, за да помогне, остава съкрушен. Той скоро е свързан с Кейт О‘Рурк чрез изхвърлен от водата пуловер. Заедно Евърет и Кейт трябва да направят първите стъпки от болезнено пътуване към възстановяване и приемане.

Динястия – 6 сезон
Dynasty – season 6
От 15 май, всеки делничен ден, 21:10; повторение на следващия ден, 9:30 и 14:30; Омнибус, неделя 17:50

Време е да приготвите лака за коса и подплънките за рамене, за да възродим 80-те години! През май по CBS Drama ще видим шести сезон на бляскавата сапунена опера „Династия“. Представяйки още повече експлозивни, драматични събития около фамилиите Керингтън и Колби, шести сезон започва с последиците от сватбената неразбория, но кой е избегнал хаоса?

„Династия“ заслужено е спечелила позицията си на обичана поредица – част от поп културата през 80-те години и превърна в звезди голяма част от актьорския състав като Ема Самс, Линда Еванс, Хедър Локлиър и,Джоан Колинс.

Диагноза: убийство – 2 сезон
Diagnosis Murder – season 2
От 20 май, всеки делничен ден, 20:20; повторение на следващия ден, 15:20 и неделен омнибус, 12:00

Д-р Марк Слоун е лекар в местната многопрофилна болница, но благодарение на работата си като консултант към полицейското управление, той помага при разкриването на ужасни и сложни убийства, в компанията на сина си детектив Стив Слоун и колегите си от болницата д-р Джеси Травис и д-р Аманда Бентли.
Втори сезон започва с проблеми за д-р Слоун под формата на данъчен одит и смъртта на счетоводителя му, което води до скандални изявления. По-късно в поредицата Слоун осуетява заговори за изнудване и се опитва да избяга, превръщайки се в следващата жертва на гангстерски бос.

Гърбушкото от „Нотър дам“
Hunchback Of Notre Dame, The (1997)
26 май, неделя, 22:00

Покварените улици на Париж от 16-и век стават сцена на действие за класическа история за необичайна и забранена любов.

Салма Хайек е в ролята на красивата циганка, Есмералда, която пленява сърцата на трима много различни мъже – идеалиста Грингоар, свещеника Фроло и Квазимодо, чиято обезобразена външност крие интелигентна и чувствителна природа, които очароват състрадателната Есмералда.

Фроло не може да приеме маниакалната си любов към Есмералда и планира убийството й, за да намери спасение, оставяйки Грингоар и Квазимодо да се опитат да я спасят с горчиви последствия.

Очаквайте новата поредица по CBS Drama през юни: „L.A. Heat“

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2013 г.