Последни инструкции преди да посетите Spirit of Burgas! с онлайн видео и снимки

Последни инструкции преди да посетите Spirit of Burgas!


Фестивалното градче на Spirit Of Burgas вече се издига на централния плаж в Бургас

Черноморският град е готов да посрещне хилядите фенове на фестивала

До старта на 4-тото издание на фестивала SPIRIT of Burgas остава един ден. На Централният плаж в Бургас с трескави темпове се издига фестивалното градче. Най-голямото съоръжение – основната сцена, където ще са и гиговете на големите имена от световната сцена, е с височина 17 метра и 37 м дължина, с 220kw звук и осветление.

Организаторите на събитието не се притесняват от лошо време, което да попречи на провеждането му. SPIRIT of Burgas се прави съвсем целенасочено винаги в средата на август. Бургас е един от българските градове с най-много слънчеви дни в годината, а най-малко валежи и бури през последните 100 години са регистрирани именно през периода 12-18 август.

Тази година билети на място ще се продават на двойно повече каси. Чуждестранни фенове се очакват главно от Англия и Русия.

Хора в инвалидни колички ще бъдат допускани на SPIRIT of Burgas без билет. Във фестивалната зона за тях ще бъде отделена специална платформа с директен изглед към основната сцена.

Медицински пункт ще бъде на разположение на посетителите на фестивалния къмпинг 24 часа в денонощието. Допълнителни медицински екипи ще са в готовност да реагират при нужда – от 18.00 до 06.00 ч. В готовност ще бъде и бургаската Бърза помощ.

Улиците „Цар Симеон” и „Зора” ще бъдат освободени от автомобили за по-лесното преминаване на противопожарни коли и спешна помощ.

Полицаи от различни звена ще охраняват събитието, подкрепени от 3 частни охранителни фирми, пожарни коли, гранични полицаи и екипи на  Гражданска защита. Общият брой охранители е 148, като 33 ще са на разположение и през деня. Служителите на охраната ще бъдат разпределени по отделни постове на територията на фестивала и извън нея.

Както всяка година, къпането в морето по време на фестивала е абсолютно забранено. Екипи на Гражданска защита, водноспасителната служба и водолазен екип ще следят с лодка за сигурността и здравето на присъстващите. Осем спасители ще са дежурни от 20.00 до 6.00ч. и трима на територията на къмпинга от 6 до 16 часа.

За нуждите на пристигащите с автомобили се подготвят зони за паркиране по цялата улица „Булаир”.

Лицата под 18 години ще бъдат допускани само с придружител. За тази цел трябва да се попълни специална декларация, публикувана в сайта на фестивала. Декларации ще бъдат раздавани и на място.

Пропускането в зоната на фестивала започва от 18:00 ч. във всеки един от фестивалните дни.

Във връзка с безпроблемното протичане и комфорта на всички посетители на фестивала, „Каменица” АД напомня, че продажбата на бира на лица под 18 годишна възраст е забранена.

БИЛЕТИ ЗА ФЕСТИВАЛА:

Препродажба – в мрежата на Eventim.bg

1-дневен билет: 50лв.

3-дневен билет: 120лв.

На входа в дните на фестивала:

1-дневен билет: 60лв.

3-дневен билет: 140лв.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 август 2011 г.