Последни еп. 48, 49, 50, 51, 52, финал на Откраднат живот с. 4 от 18, 19, 20, 21, 22.12.2017

Един от емблематичните герои на българския сериал „Откраднат живот“ напуска завинаги МБАЛ „Св.Кирил“

Не пропускайте финала на четвърти сезон на 22 декември от 20:00 ч. по NOVA

Броени дни преди финала на четвърти сезон, който ще се излъчи на 22 декември по NOVA, един от ключовите герои на хитовия медицински сериал ще напусне завинаги спешното отделение. В пет епизода, които зрителите ще видят от понеделник до петък, двама от обичаните лекари ще си кажат „да“, а други ще решат да поемат по свой път. За първи път Виолета Захариева ще използва манипулация, за да спаси репутацията на директора на болницата, който ще попадне в центъра на кризисна ситуация.

В предстоящите епизоди Д-р Огнянова ще изненада доцент Банков с новината за дете, която ще внесе промяна в бъдещите им отношенията им. Ваня-сурогатната майка, която носи детето на д-р Хинова и доцент Мазов, ще продължи да се бори за нови позиции в дома и семейството им, а сестра Жекова ще заложи бъдещето си на карта заради Васко.

Тази седмица феновете на „Откраднат живот: Чуждо тяло“ могат да споделят емоциите на актьорския състав в поредица от гостувания в ефира на NOVA. Във вторник Деси Бакърджиева ще получи пожелания за своя рожден ден и ще разкаже за какво мечтае тази година в рубриката „Рождениците“ с Никол Станкулова. Повече за трансформациите на Виолета Захариева ще научите от гостуването на Йоана Буковска-Давидова в „Здравей, България“ на 20 декември. На 21 декември Ралица Паскалева ще говори за любовта в сериала и извън него, а ден след финала Юлиан Вергов ще сподели преживяванията на екипа на най-успешния медицински сериал пред Лора Крумова с „Събуди се“.

Не пропускайте дългоочаквания финал на „Откраднат живот: Чуждо тяло“ на 22 декември, както и петте епизода от понеделник до петък по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 48 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 49 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 50 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 51 онлайн – тук, тук или тук

Гледай видео запис от епизод 52 онлайн – тук, тук или тук

Коментари (1)

Публикувано в на 17 декември 2017 г.