Посичат Саричинова в „Станция Нова“, Вихра се вихри на есен?

Сарачинова сама се изгони от Станция Нова

След разразилия се медиен скандал с раздялата на Иван и Вихра логично беше да последват промени и в продуцираното от опосумите шоу „Станция Нова“. Настоящата креватна половинка на Иван пожелала той да се лиши от една от двете си жени в професионален план, но сметките й се оказали криви, защото от Нова ТВ подкрепили Вихра.

„Вихра е много наранена, но реши да запази добрия тон с Иван и да не прави панаири само по една причина – общия им бизнес. Ако той започне да замира, и двамата ще се окажат в тежка ситуация. Та нали имат да плащат доста кредити и лизинги“, твърдят запознати със семейните дела пред „Уикенд“.

Всички се питат настоящата или бившата на Иван ще изхвърчи от „Станция Нова“ наесен. В желанието си да съсипе докрай Вихра, Сарачинова решила да я прокуди от шоуто. Ирина вметнала, че ако двете останат колежки, ще е доста неловко. Зрителите щели да усетят напрежението, а и съществувал риск от скандали в ефир.

Затова хитрата блондинка решила да подшушне на любовника си, че е по-добре една от двете да си отиде. Надявала се, естествено, че Иван ще запази нея, а не Вихра.

Опосумът решил да послуша Сарачинова и предложил на Нова телевизия промяна в предаването. Шефовете обаче контрирали продуцента с аргумента, че жена му се справя перфектно, а рубриката на любовницата му е слаба и с нисък рейтинг.

„Вместо да извади очите на Вихра, Ирина й направи услуга. Сега съпругата остава на екран и хората ще я чакат с интерес. Сарачинова трябваше да предвиди това, но сметките й излязоха криви“, коментират запознати с интригата.

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 27 август 2011 г.