Пощальонът Пейо крие Facebook от децата си! (виж ги – видео)

Пощальонът Пейо с децата си при Иван и Андрей, пази ги от страшния Facebook!

На 29 март (вторник) гост в „Шоуто на Иван и Андрей” бе Пейо Филипов – най-известният пощальон в България, който наскоро се завърна на екран отново като помощник на Гала в „На кафе”. „Телевизията е голяма краста!” – заяви той.

Освен в медийното си поприще, Филипов се изявява и като музикант в нощно заведение.

Чаровният пощальон от „Имаш поща” не възприема себе си като секссимвол. „Гледам да показвам уважение! Контактувам с много жени в бара. Всичко минава през някакъв лек флирт на сцената, но после не си позволявам!” – заяви най-музикалният пощальон в България.

Пейо обясни, че вечерната работа не пречи на семейния му живот, тъй като преди дори е пътувал с група по кораби и хотели и не се е прибирал по няколко месеца.

Настоящият репортер в „На кафе” се оженил още на 24 години, защото съпругата му забременяла и той искал да поеме отговорност, но сега не съжалява за това.

В студиото си Иван и Андрей бяха поканили и двете деца на госта си – Кристиян на 9 и Виктория на 10 години. И на двамата им харесва това, че дават баща им по телевизията. Дори синът му иска да е известен като него, за да го харесват момичетата.

Когато родителите им са заети, за Кристиян и Виктория се грижи баба им, или си остават самички. Тогава обичат да гледат телевизия и да седят пред компютъра. Пейо обаче все още не позволява на децата си да имат профили във „Фейсбук” от съображения за сигурност.

„Аз се опитвам да създам в тях любов към музиката! Опитвам се да ги направя толерантни към всички хора!” – сподели Пейо.

Шоуто на Иван и Андрей 29.03.2011 (част 1/2)

Шоуто на Иван и Андрей 29.03.2011 (част 2/2)

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2011 г.