Популярният моден фотограф Jamtul снима в България

Фотографът Jamtul, завладян от българската красота – пристига в страната ни по нов проект

Едно от най-популярните имена в модната фотография в Милано, Париж и Лондон – турският фотограф Jamtul, идва в България, за да направи специална фотосесия „Kiss me, I’m Irish”. След работата си в Турция с вдъхновяващата Аксиния по заснемането на фотосесия за августовският брой на ESQUIRE (най-елитарното издание в Турция за светски новини, мода и бляскав живот – виж снимката), Jamtul прие покана за снимки и в България.

Идването му в страната ни е по повод заснемането на фотосесия за Новото ирландско уиски в България – Clontarf. Снимките ще носят характерния за Clontarf нов поглед към живота и деликатна еротика, запазвайки силата на традициите, но е отправило поглед към младите и свободомислещ хора. Ще показват модерният им начин на забавление и общуване. Това е новата представа за ирландско уиски – Тhe new Irish! От това е привлечен Jamtul и приема предизвикателството да разчупи клишето при представянето на категорията.

За фотосесията с fashion new look стaйлинг са ангажирани 15 модела. За място на снимките бе избран хотел Royal Bay (Слънчев бряг), интериорният сет ще бъде изпълнен с луксозните мебели на Varano, а дрехите и аксесоарите ще осигурят от Sisley. За специалните ефекти на фотосите ще бъде наето киноосветление и светоотразяващо пано с размери 4×4 м. Датата на снимките е 20.август

Jamtul е предпочитаният фотограф от повечето елитни издания като ESQUIRE, MAX, VOGUE, MARIE CLAIRE, ELLE, COSMOPOLITAN и работи с едни от най-известните модели и светски личности по целия свят.

Jamtul идва със съдействието на Expose Model.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 август 2008 г.