Поп-фолкът пищи: Мина ми часът, Теодора ме смени с цигулки! /видео/

Силен старт за Теодора – с нова песен, клип и албум

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=aLPDCu97Yqs

Гореща, властна и непредсказуема – такава е Теодора в новото си видео „Мина ми часът“. Песента е и водещ сингъл от предстоящия шести албум на най-успешната певица на музикална компания Diapason Records.

Музиката и аранжиментът на „Мина ми часът“ са дело на албанския композитор Ардиан Кастрати, а текстът е на Йордан Ботев.

Социалната мрежа facebook е главната причина композиторът да се свърже с певицата и да й предложи песента, а Теодора бързо усеща, че тя има потенциал дори и в демо вариант. Затова го доразвива успешно с българския екип от Diapason Records.

„Досега в репертоара не съм имала такава различна песен – и темпото и аранжиментът и началото на песента с цигулката, която е водещ инструмент докосват много тънко слушателите. Именно затова заложих песента да бъде водещ сингъл от новият албум.“, споделя Теодора и допълва, че песента може да се танцува както в ритъм, динамично, така и леко и плавно.

Видеоклипът на песента „Мина ми часът“ е реализиран от Front Line Cinema, които работят върху последните музикални проекти на звездата. За да покажат колко е жарка, секси, но и студена и властна, екипът буквално потапя в студен басейн певицата.

„Искахме да уловим всяко нейно изражение върху лицето и, всеки жест и мимика, защото Теодора е много изразителна натура и нейните характерни черти и придават още по-силна славянска хубост.“, сподели режисьорът на видеото. Премерено секси и много гореща е представена в друга от визиите, където е по бански, но дори и нейните погледи могат да бъдат изпепеляващи, нищо, че има небесно сини очи, допълват от продукцията.

Основната цел на видеото „Мина ми часът“ е да бъде представена жената Теодора, която може да управлява стихиите, дори и любовта на мъжете към нея!

Във видеото участва и един от най-запомнящите се мъжки модели Николай Чолаков, който също има интересно присъствие и роля.

За визиите на Теодора работи Маги Желязкова, коса: Бисер Борисов и грим Мария Господинова.

За терен на снимките екипът избра хотел „РИУ Правец“ с най-прекрасната гледка към езерото и басейнът с олимпийски размери.

Премиерата на „Мина ми часът“ може да гледате в четвъртък, 23 май от 13.00 часа в рубриката „Промо“ по ФЕН ТВ, както и в официалните канали и страници на Diapason Records. Най-интересните моменти от снимачната площадка не пропускайте да гледате в предаването „Зад кулисите“ по Фен ТВ в събота от 13.00 ч и неделя от 19.00 часа.

Освен нов сингъл и клип до броени дни Теодора ще представи новият си шести авторски албум и ексклузивна фотосесия.

За последните новини около звездата можете да се информирате от официалната й страница във facebook: https://www.facebook.com/Teodora1234567?ref=hl

Коментари (0)

Публикувано в на 23 май 2013 г.