Поп-фолкът е в криза, Мария цака за нови песни от спестявания с онлайн видео и снимки

Поп-фолкът е в криза, Мария цака за нови песни от спестявания

„Най-добрият“ на Мария струва 8 000 евро

Тоталният хит на поп-фолк певицата Мария „Най-добрият“ й е струвал 8 000 евро.

Колосалната сума Мария платила на композитора Кости. Ето какво коментира самата тя, прекъсвайки задължителната фитнес тренировка.

Мария отказва да говори за пари –  според нея не е коректно да го прави относно хората, с които работи. Изпълнителката сподели, че в момента е много трудно да се направи качествена песен, тъй като кризата не е подминала и поп-фолк жанра, но все пак изрази надежда, че скоро нещата ще тръгнат на добре.

„От май 2009 и през 2010 инвестициите много трудно се възвръщат и се харчи от вече събрани пари. За никого не е тайна, че композиторите искат много  пари. И не само най-добрите, но и българските вече искат, но често без покритие“ , заключи Мария. Тя сподели, че след като покрият разходите по заснемането на видео клипа, изпълнителите остават почти без никакви доходи и всъщност работят на минус.

Въпреки трудностите Мария е поръчала нова песен на Кости. Той вече работи по нея и според звездата до началото на май би трябвало да получи демозаписа. Разбира се, ще има и клип, който феновете могат да очакват най-късно през първите дни на юни. „Казват, че летният хит трябва да се пусне по-рано, но ако една песен е хубава, смятам, че нещата ще се получат.

„Само седмица след премиерата на Най-добрият, песента се превърна в едно от най-слушаните парчета“, допълни чаровното миньонче.

Инфо: BLife, снимка: Планета ТВ

Виж въпросния клип – бижу (в преносен и буквален смисъл) на Мария!

Коментари (1)

Публикувано в на 22 март 2010 г.