Поп-фолк певицата Елица: „Не съм лесна“, завръщам се!

Елица се завръща с „Недостоен“

Елица се завръща на музикалната сцена след кратко пребиваване в Холандия. До дни  тя ще промотира новата си песен „Недостоен“. Това ще е първото парче на чаровната блондинка като част от музикалната компания на Ники Китаеца – „Real enterprises“.

„Недостоен“ ще е уникален по рода си за българския поп-фолк проект. В него Елица освен на български, пее и на иврит., което е абсолютен прецедент за роден изпълнител. „На публиката й трябва нещо ново, нещо наистина различно… Надявам се, че ще успея да им го дам!“, казва Елица.

„Недостоен“ е по текст на Бори Слав, аранжиментът е на Светослав Лобошки, а специален гост-инструменталист е Мартин Асенов-Моцарт.

„Публиката вече ме познава, но се надявам, че с новите ми продуценти ще започне нов етап в кариерата ми. Най-важното е взаимано да си бъдем полезни, защото основната ни задача е една – да забавляваме хората!“, казва Елица.

Специално за новата си песен тя засне и фотосесия, която е дело на фотографите Яна Пенева и Енис Узунов. За грима се е погрижила Маруся Григорова, а за облеклото – топ дизайнерът Савина Веселинова.

Чуйте Елица такава, каквато беше преди да „забегне“ от България:
Елица ft. Kdg – Не съм Лесна

Коментари (0)

Публикувано в на 1 август 2011 г.