Поп-фолк двойници на Каризма в Гласът на България

7 секунди спасяват глас!

Това ще бъде времето, за което всеки треньор ще може да открадне участник от конкурентния отбор – от 20:30 ч. в „Гласът на България” по bTV

В понеделник от 20:30 часа сцената на „Гласът на България” ще се превърне в ринг, на който ще започнат вокалните двубои в шоуто. Преслава, Вики, Данчо Караджов и Миро ще се срещнат с вече сформираните си отбори и ще ги разделят на по 8 двойки, всяка от които ще трябва да впечатли треньорите вече не само с глас, но и с атрактивно сценично поведение.

Преди да се изправят един срещу друг на ринга участниците ще преминават през специална вокална подготовка. За целта, като помощник-треньори в шоуто влизат един от най-добрите вокални педагози у нас – Аделина Колева (на снимката горе, с Вики) и преподавателят в Музикалната академия Владимир Димов. Те, заедно с треньорите и музикалния продуцент на „Гласът на България” Евгени Димитров – Маестрото, ще обучават и ще дават ценни съвети на участниците за това как да изпълнят най-добре песните си и да бъдат истински бойци на ринга.

„Готови ли сте за битка?“ –така водещият Мартен Роберто ще предизвика началото на двубоите. Кои ще бъдат първите двойки, който ще се изправят на ринга във вокална схватка за оставане в шоуто? Кой участник ще накара Данчо Караджов да целуне ръката на Вики и защо Миро обявява изпълнителите от първия двубой в отбора на Преслава за дует „Каризма“ в поп-фолка? – Всичко това зрителите ще разберат от 20:30 часа в „Гласът на България” по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Маестрото, Данчо Караджов и Владо Димов:

Миро и Владо Димов:

Строгата Преслава и Владо Димов:

Коментари (0)

Публикувано в на 18 март 2013 г.