Помните ли Денислав от Мюзик Айдъл? Ето го, при Жана в „Бодилник“! с онлайн видео и снимки

Помните ли Денислав от Мюзик Айдъл? Ето го, при Жана в „Бодилник“!

На 23 март (сряда) в „Гореща точка“ очаквайте:

Защо вицепремиерът и министър на финансите отиде на крака, за да се срещне с обвиняемия по делото „Октопод“ Алексей Петров? Кой превръща в политически фактор човека с наложена мярка за неотклонение „подписка“ и главен обвиняем по знаково дело? Очаквайте коментара на журналиста Веселина Томова, в пряко включване от Варна.

И още в „Гореща точка„: Ще се включи ли в надпреварата за президентския пост кметът на Благоевград Костадин Паскалев, като кандидат на президентското движение АБВ? И защо бившият регионален министър в царското правителство призова управляващите да се лекуват в общинските болници в страната, ако не вярват в колко тежко положение са те?

Само в „Гореща точка“ с Николай Бареков след 8:00 часа!

След 7:30 часа в студиото на „Бодилник“ очаквайте заместник-министъра на образованието Милена Дамянова. С нея ще говорим за новата реформата в средното училище, за матурите и за изпитите след 7-ми клас.

Как българският бизнес ще подаде ръка на българската наука? Това ще стане ясно в „Бодилник“ час преди официалното подписване на споразумението между Българската академия на науките и най-голямата бизнес-организация у нас.

В Световния ден на метеорологията ще се срещнем с най-известния и най-обичан синоптик, емблематичното име в прогнозите за времето – Минчо Празников. Разговорът с него очаквайте след новините в 7:00 часа.

В „Сладки приказки“, след 9:00, Жана ще ви срещне с Пламена и Денислав – героите от „Мюзик Айдъл„, към чиято любов беше съпричастна цяла България.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 март 2011 г.