Помниш ли пипирудата Стойка? Тя се завръща в „Станция Нова“ с онлайн видео и снимки

Помниш ли пипирудата Стойка? Тя се завръща в „Станция Нова“

Бивши участници в Big Brother” гостуват на „Станция Нова”

„Най-добрата майка”ще разкаже историята на Снежана Ангелова, чиято дъщеря е била зверски убита пред очите на внука й

„Отражение на обществото ли е Big Brother?” е темата на „Сблъсък” тази събота с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Стойка Стефанова – участник в “Big Brother 1” и Звезделин Минчев „Вего“ от “Big Brother 2”. Срещу тях на ринга ще застанат Владимир Береану – журналист, и Руслан Вуцов – юрист.

В „Рулетка” Вито, Нана и Люба Кулезич ще коментират събития от седмицата, след което ще разговарят със Ставри Ставрев – откривател на лекарството срещу рак ставринол. Техен събеседник ще бъде и Асен Григоров – журналист и продуцент на „Здравей, България”.

„Отчаяните съпруги” Даниела и Вихра ще посрещнат Камелия Воче с дъщеря си, Димитър Ковачев – Фънки със съпругата си и двете си деца и Мирослав Севлиевски със семейството си.

Ще влезем и в дома на Мис България Свят 2001 – Таня Карабелова, с видео от рубриката „Богати и известни”.

В шестото издание на рубриката на Мария Велкова – „Училище за красота“, ще видим релаксиращ масаж, който наподобява усещането за морски вълни.

В „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова ще разкаже историята на Снежана Ангелова, чиято дъщеря е била зверски убита пред очите на внука й.

В „Донитайм” ще видим Етиен Леви – лицето на легендарното поп трио „Трик“, а след това започва „Мария в огледалния човек”. Има ли живот след смъртта, е темата,  с която ще се занимава водещата Мария Силвестър.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 март 2010 г.