Полуделите Милена и Пимпирев разказват за Африка – видео

Рокаджийката Милена Славова бе специален гост в предаването „Преди обед” по bTV. В студиото тя разказа как е тръгнала за Африка абсолютно неподготвена и е отказала да се запознае предварително с живота там, защото най-голямото й желание е било да усети всичко от първа ръка. Милена сподели как се е справяла с тежките условия на живот там, защо е изпивала по 3 литра вода на ден, как е отслабнала с 6 килограма и как се боядисва коса и се прави прическа по време на пясъчна буря в пустинята Калахари.

Рок звездата разказа за емоциите, които са й донесли африканските хора и най-вече децата. Милена сподели пред Сашо и Мария как в селото на бушмените участниците изпратили едно дете, което се задушавало от кашлица при лекар, защото майка му не се е погрижила за него. „Кралицата майка”, както я наричат останалите участници в шоуто, се просълзи в ефир при срещата с дъщеря си Куини и мъжа й Тодор, които специално за нея изпяха един от емблематичните й хитове.  Певицата разказа колко много се е притеснявала, че дъщеричката й няма да я познае след дългото отсъствие и как едва в София е разбрала, че Куини е счупила ръката си ден преди рождения си ден.

Повече за срещата с Милена, за забавните истории в нейния живот и за любовта й към животните можете да видите тук.

Проф. Христо Пимпирев е четвъртият участник, който напусна горещото риалити „Африка: звездите сигурно са полудели”.  Той също бе гост в предаването „Преди обед”, където разказа за усещането един учен да попадне сред артистични натури, да се впуска в авантюри и предизвикателства като летене над каньон, плуване в студените води на река Замбези и по какво Африка се отличава от Антарктида.

Професорът сподели, че най-тежко за него е било това да не знае какво ще му се случи през деня, но не се е трогнал от обвиненията на Николета, че е егоист, който нищо не споделя с останалите, а даже взима повече от храната, отколкото останалите.

За сметка на това останалите звезди обявиха професора за душата на компанията, за човек, който винаги дели с тях и дори отстъпва на останалите.

Какво още разказа Христо Пимпирев за Африка и за емоциите там, вижте тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2013 г.